![]() |
Kur'ân-ı Kerim Talim ve Tashîh-i Hurûf Tecvid Dersi 7 |
--->: Kur'ân-ı Kerim Talim ve Tashîh-i Hurûf Tecvid Dersi 7 Allah razı oslun hocam çalışmalarınızdan ıstıfade edıyoruz |
--->: Kur'ân-ı Kerim Talim ve Tashîh-i Hurûf Tecvid Dersi 7 izleyemiyorum malesef... |
--->: Kur'ân-ı Kerim Talim ve Tashîh-i Hurûf Tecvid Dersi 7 @gizemli ben de problem yok ama ? play düğmesine bir kaç defa tıkla ve bekle istersen. |
--->: Kur'ân-ı Kerim Talim ve Tashîh-i Hurûf Tecvid Dersi 7 Bilgisayarinizda izleyeceginiz player in plugini olmasi gerekmektedir. Bu windows media player olabilir ya da qick time player olabilir. Bu ikisinden birisinin olmasi gerekmektedir. Tavsiyem herkesedir ki, mozilla-firefox kullanin ve bu gibi dertleri arka plana itin :) |
--->: Kur'ân-ı Kerim Talim ve Tashîh-i Hurûf Tecvid Dersi 7 teşekkür ederim allah razı olsun |
--->: Kur'ân-ı Kerim Talim ve Tashîh-i Hurûf Tecvid Dersi 7 :):Elinize_Saglik01: Alıntı:
|
--->: Kur'ân-ı Kerim Talim ve Tashîh-i Hurûf Tecvid Dersi 7 afd ? tahsis i huruf derslerini nasıl izleyebilirim |
--->: Kur'ân-ı Kerim Talim ve Tashîh-i Hurûf Tecvid Dersi 7 ey siteye bu paogramları yerleştiren insanlar lütfen sizlere sesleniyorum açamıyorum |
--->: Kur'ân-ı Kerim Talim ve Tashîh-i Hurûf Tecvid Dersi 7 dersleri neden açamıyorum |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:29 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük