![]() |
Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) Facebook'dan davetli arkadaşlar hele bir önce buraya uğrayın bakalım :) |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) Selam.. :D |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) Hoşgeldin Koridor :) Ne içersin ? :) |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) Kimse yok mu? |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) Çayyyy... Hoşgördük safinaz :) |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) Burdayız işte :) Forum,uzun süredir bazı yenilikler için kapalıydı.Bugün açılışı yapıldı.Pek kimsenin haberi olmayabilir... Derhal çayın geliyor :)http://www.muhakeme.net/forum/forumr...tdOkGCWR-1.jpg |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) Ok güzel bir yere benziyor... |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) tŞK ETTİM ÇAY İÇİN :) |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) O pasta süpermis. Eminim lezzetide öyledir :WOT.gif: |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) Merhaba :) |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) Hoşgeldin Zeki :) Bu forumda da tebliğ yapabilirsin,burdan daha çok kişiye ulaşırsın :) |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) selamlar. |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) ben oturan chef:) |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) Braveheart,bana sanki Oturan Boğa gibi geldi ama neyse hoşgeldin şef :) Artık sayfamıza kaynak olarak bu forumu kullanabiliriz :) |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) aynen dediğin gibi :) |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) Hani avatarlarınız sizin ? :) |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) Sizleri tanimiyorum arkadaslar ama safinaz bu sitenin en eski müdavimlerindendir. Kendisi bizim icin cok kiymetlidir ve onun dost saydiklarida. Hosgeldiniz :hosgeldiniz0121: |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) Çok teşekkür ederim,onure oldum :) Yeni üyeler Facebookdaki arkadaşlarımdır,hepside çok kıymetli ve renkli kişiliklerdir.Çoğu arkadaşım da Facebook'a şu anda cepten katıldıkları için bugün için Muhakeme.net'e üye olamadılar ama bilgisayar başına geçer geçmez gelicekler :) Bu forumu Facebookdaki sayfamızda kaynak olarak kullanırız,üye ve bilgi alışverişi ile ödeşiriz ;) |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) selam millet safinaz çağırdı geldik :) |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) Çok şükür :) Hoşgeldin,sen forumu bir incele çok faydalı paylaşımlar var hem sende yeni konularla katılırsın... |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) hmmm tamam ilgilenecem bu form la bizim arkadaşlarda gelmiş hepsi burdamı |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) slm |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) Selamün aleyküm... Vay vay vay, herkesler buradaymış.. İyisiniz inşallah.. |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) Aleyküm selam Yabangülü ve Baybars... Yabangülü seni tekrar görmek ne güzel :) Baybars,hoşgeldin.Belli ki forum geçmişin var inşallah burda aktif bir kullancı olur hem nasiplenir hem nasiplendirirsin :) |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) tsk ederim safinaz, aynen senide görmek cok güzel. muhakeme baya özletti kendini. cok sükür tekrar burdayiz |
→ Safinaz'ın Çağırdığı Arkadaşlar Bu Başlık Altına Gelsinler :) Tekrar buradayız., Bismillah.... :) selametle.. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:43 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük