MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Konu Dışı (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/)
-   -   Photoshop'ta Pop-Art Style (Pixel) (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/9658-photoshop-ta-pop-art-style-pixel.html)

alptraum 09-15-2008 23:47

Photoshop'ta Pop-Art Style (Pixel)
 


Adım 1: Bilgisayarımızdan istediğimiz bir fotoğrafı açıyoruz;
Adım 2: File => New seçeneğinden 9pixel'e 9 pixel'lik bir dosya açıyoruz. Elliptical Marquee Tool ile yuvarlak bir alan seçiyoruz.
http://www.muhakeme.net/clear.gif
Adım 3: Seçtiğimiz yuvarlak alanı siliyoruz. Ve Edit => Deffine Pattern seçeneğini işaretleyip şeklimizi Pattern olarak kaydediyoruz. (Ben Pattern'in adına Dots dedim.)
Adım 4: Fotoğrafımızı tekrar açıyoruz ve Filter => Pixelate => Mosaic seçeneğini uyguluyoruz. Cell Size oranını 9 olarak girelim. "Cell Size 9 square"
Adım 5: Mosaic uygulaması yaptığımız layer'ı kopyalayıp, layer kutusundaki kopyaladığımız layer'ın üzerine sağ tıklıyoruz ve Blending Options seçeneğine giriyoruz.
http://www.muhakeme.net/clear.gif
Ayarların aynısını yapıyoruz ve sonuç ortaya çıkıyor:
http://www.muhakeme.net/clear.gif


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:13 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük