![]() |
--->: Bugünkü ruh haliniz? :511: : :kahve0121: |
--->: Bugünkü ruh haliniz? |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Toplam 1 Eklenti bulunuyor. böyle olması benım kaderım. |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Umudum var güzel günlere doğru hepbarebar yürüyoruz... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? http://www.muhakeme.net/forum/forumr...8/ahmett-1.jpg Önce Zifir-i Bir Kalpten Aramaya Basladım Seni Bozuk Tabir Oldum Sonra Kanadı Kırık Bir Deli Rüzgâr Ne Sag'ı Vardı Yüregimin Ne Sol'u Yüzüm Yokken Yüregimin Kapısını Calmaya.. Şimdi Durup Durup Senden Düşüyorum.. Tut-sana Esen Yerimden Yüregimin Baskenti Ama sana doyamadım!!!!!!! |
--->: Bugünkü ruh haliniz? ruh halim mi? hiç düzelmediki... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Ne cok yalan varmis meger. Cepecevre .... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Benliğim tavan yapar kaybetmez bu borsada Aklım fikrim hep şerde nefsime mübtelayım Vicdanımı dinlemem her gün hesap sorsa da Kimseye yok bir faydam tanıyana belayım .. |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Gırtlağımdan inmeyen hakikatler dilimde Kimseye tesirim yok kendime sözüm geçmez Yok ki tek meziyetim ne irfan ne ilimde Manaya kapalıyım amadır gözüm seçmez.. |
--->: Bugünkü ruh haliniz? [IMG]2gspeh5[/IMG GÜL GİBİ DÜŞÜN GÜL GİBİ GÖRÜNÜRSÜN................ |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:36 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük