![]() |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Alıntı:
|
--->: Bugünkü ruh haliniz? :hoho::hoho: çok sıkıldımm çokk uyku da yok çatacak birilerini arıyorum :whistling0121: |
ne olurumu var valla arkamdan kına yakarlar :hoho::hoho: |
--->: Bugünkü ruh haliniz? o kadar kötü birimisinki yaksınlar kına? yoksa yeni asrın aliye ronası sen mısın:hoho::hoho: |
--->: Bugünkü ruh haliniz? ben patlayacağıma ,mısırlar patalasın.ben çatlayacağıma,karpuzlar çatlasın.Hemde buz gıbı soğuk suların içinde. sevmak lazım,günü,güneşi,ki;günümüz sevebıldığimiz kadar güzeldır. öfkelileride sevelim,belki sevgimiz bulaşır,neşemızden. Neşeli olalım,tüm hainliklere inat,Ama inat olmayalım,bakmayın sız söyledıklerıme ,aslında ben çok inat'ımdır. Sahi aklıma geldı ; Eşek kadar inatçı olmak ;Gerçekten eşekler inatçı mıdır? Prf Üstün Dikmenın bır kıtabında okumuştum. Eskiden kervanlarla yolculuk yaparlarmış ,kervanın önünede bır eşek koyarlarmış,eşeklerin gözleri çok keskin olduğu içn,çok uzak mesafedeki tehlıkeleri görebılırlermış. o nedenlede,yerlerınden hareket ettırmek istedıklerınde ,insanlar onu kıpırdatamazmış bile... İnsanlarda dermişki yıne bu eşeğin,eşek inadı tuttu. Bu pencereden bakıldığında inatçılk hoş gbi görünüyor, işin şakası ;kendımıze bakacak bır pencere aramayalım,bakacağımız pencerenın ruh halımızde yaratacak etkısı nedır ,önce ona bakalım. yanı arasıra poliannayı oynayalım,ne çıkar?poliannana neşenın sımgesıdır.Neşeli ruhlar hayatın en kara bulutlarının bıle kenarını yaldızlar. |
--->: Bugünkü ruh haliniz? bilmiyorum ki :)) ama sıcak olmasa daha güzel |
|
|
--->: Bugünkü ruh haliniz? Sabir ve kuvvet ver Yarabbi. Surada 5 - 10 kisiyiz ya bura böyleyse milyarlarca insan arasindaki sulh - kardeslik - vefa nasil olacak. Insan olmak ne zor , insan geldik insan kalmak ne zor |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Amor :)) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:20 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük