![]() |
Kazak kızlarının Kavgası [YT]ri2GM5-cRi4[/YT] ............................ |
Hic bir bayana yakismiyor acikcasi ERKEGE YAKISIYORMU DENSE ERKEGEDE YAKISMIYOR AMA SOKAK ORTASINDA milletin ortasinda o kadar kiside izlemekden zevk aliyor ya helal olsun |
İnanmıyorum ya,kız o kadar vurdu diğer kızın gıkı çıkmadı.Ona dayak atılmasına seyirci kalıyor.Birde biz bunu neden izledik?:)) |
vallahi bende bilmiyorum safinaz hanım:) bi arkadaşım gönderdi bende ekledim:) ilk defa böyle birşey gördüğüm için ilginç geldi:)) |
Alıntı:
|
Çeteniz falan mı vardı?:)) |
Alıntı:
Bilmiyorum führer in varmiydi veya cete olaylarina karistimi ama bende öyle birsey olmadi evin önünde insan keserlerdi sadece saka bir yana gözümün önünde bicaklanan da cok gördüm döner bicagiyla kola vuruldugunu gördüm Kiz kavgasinda kizin bir erkegi cöp bidonuna soktugunu gördüm:)) ne cok sey görmüsüm yav:hoho: |
Bir kız erkeği çöp kovasına mı koydu?:shocked0121::)) |
ooo oda bişeymi :) bizim oraları bilirsin olaysız 1 günü olmaz zaten hergün bi yaralanan kesin olur... hatta sadece bu kavgaları izlemeyen bi ekip bile var |
Nasıl Bir Yaşam Anlayışı Anlamadım Doğrusu. Bence Gövde Gösterisinden Başka Bir şey Değil. Ailelerinden Sevgi Görmeden Yetişmiş Olmalarından Kaynaklanıyor Olabilir. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:04 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük