![]() |
Hakikatçi melamiler!!!! Kendilerine işte böyle diyorlar hakikatçi melamiler bir sohbet ortaminda karşilaştim kendileriyle kur'an i bir rumuz görüyorlar insanlari hak olarak seyrediyorlar her bir şeyi an da yaşiyorlarmiş,bu cemaat la ilgili fazla bir bilgim yok anlattiklari hakkinda bilgi toparlamak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim................. |
--->: Hakikatçi melamiler!!!! Yeni bire ekol olmalı biraz daha ayrıntı veririseniz konuşulabilir.Yada elinizde yazılı bir bilgi var gönderin okuyalım yorumlamaya çalışalım.İnternettede pek bilgi bilmediğimizle ilgilide konuşmak abes olur... |
--->: Hakikatçi melamiler!!!! şöyle anlatayim namaza şekil namazi diyorlar kendilerinin tefekürle namaz kildiklarini alemi kendilerinde topladiklarini yollarinin evliya yolu oldugunu söylüyorlar elimde yazili bir belge yok haklarinda bilgim var fakat bana yetecek kadar degil |
--->: Hakikatçi melamiler!!!! Alıntı:
Böyl bir anlayışın olması mümkün değil. Hadisi kabul etmeyen ekollerde var ama namazı herkes kabul etmek zorundadır.Namaz bir gösterştir mü'minin ayırd edilmesindeki ve kulluğun en temel göstergesidir. Ki peygambersiz islamı yaşayamayacağımıza göre nebi ne yapmışsa biz öyle yaparız. Bu ekollerin genelde sonu hüsran ve sapıklıktır.Bu tür insanlara rastladım genelde sonları derin buhranlar. Ciddiye alınmaya değmez iddaları isbat yönünden oldukça zayıf... |
--->: Hakikatçi melamiler!!!! Haklisiniz aslinda tartişmaya bile deymez.............. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:33 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük