![]() |
Sigara içiyor musunuz? Selamun Aleyküm Muhakeme :) başlıkta belli sorum sigara içiyormuyuz içmiyormuyuz ? :flowers: İlk Ben Cvp Vereyim Hiç İçmedim içmemde mubalağa yaparak yaklaşacam Alkol gibi :olmaz0121: |
--->: Sigara içiyor musunuz? Içiyorum hemde 2 paket ,ama azalttim önceden 3 paketti:) şaka yapmiyorum ciddiyim. SİGARA ALICAK PARAM OLMADIGINDA ---PIPO İÇİYORUM,-BORKUM RIFF(CAVENDISH BLACK-SCANDINAVIAN) İÇİYORUM. |
--->: Sigara içiyor musunuz? Iciyorum. Maddi olarak pek BIR SIKINTI OLUSTURDUGUNDAN tütün alip sariyorum. |
--->: Sigara içiyor musunuz? Alıntı:
|
tütün sarıyormuş dalga geçilcek bir konu değil :mad: |
|
DENEMEK İÇİN HAVANA PUROSU BILE ALMİŞTİM.KUTUSUNA 250 $ VERMİŞTİM,HALA EVDE DURUYOR KIYAMIYORUM İÇMEYE.:hoho::hoho::hoho::hoho::hoho: |
--->: Sigara içiyor musunuz? :) o halde acınacak haldesiniz inş bırakırsınız vesselam |
|
--->: Sigara içiyor musunuz? dünyada sigaraya karşı nefret duyanların listesini çıkarsalar ilk ona girerim.. |
|
EVET BEN BAGIMLIYIM.KABUL EDIYORUM. |
bir bitkiye bağımlı olmak.. hem de pis kokulu, öksürten, aksırtan, senden damak tadını, pürüzsüz cildini alıp da, kırışık, portakal görünümlü bir ten, borazan gibi bir ses, sapsarı bir dil, leş gibi bir koku ve şu güzel dünyada geçireceğin ömründen azcık yıllar bırakan bir ota bağımlı olmak.. gerçekten de büyük zayıflık, kimse kendine yakıştırmamalı bu zayıflığı, insan bu kadar güçsüz, aciz bir canlı değil. keyfine yakar, miktarını abartmadan içersin de, ee ama iki üç saat içemediği zamanlar eli ayağına dolaşan, sinirlenen, heyheyleri üstüne üstüne gelen insanlara cidden çok şaşıyorum. dünyadaki nimetleri abartmadan, kendinden geçmeden, iradene hakim bir insan gibi tüketeceksin.. diğer canlılardan üstünlüğümüz var, değil mi? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:50 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük