![]() |
--->: Atatürk ateist değil deistti! Alıntı:
Konuya gelince ateist deist yada neyse ÖLMÜŞ bir adam ..Şu an o kabirde bunun hesabını vermeye hazırlanıyor meraklanmayın :) Onun dini,medeni hali,cinsel kimliği vsvs ile cok ilgilenilmesi ne kadar zararlı ise yok inkılapları! yok dehası : ) ...vs si ile ABARTARAK ilgilenmekte o denli zararlı bence..Vaktininzin kıymetini bilin:WOT.gif: Selametle |
|
selam ve dua hakiki iman etmişlerin üzerine olsun. |
en basitinden şapka devriminde onlarca kişi sehpaya gitti... gözlerinizi açında bira<z yakın tarih okuyun... |
--->: Atatürk ateist değil deistti! Kimisine göre yerli yerinde yazı kimisine göre boş herkez farklı düşünüyor düşünmekte serbest birbirimize saygı gösterelim düşüncelerimizi yazalım vesselam |
Bunlari geçmenin vakti gelmedi mi ? Halaaaaaa |
--->: Atatürk ateist değil deistti! arkadaşlar lütfen üslübünüza dikkat edihiç yakışmıyor ne bu siteye nede size yazıya gelince arkadaşımızın ilgisini çekmiş bizimlede paylaşmak istemiş saygı dairesi içinde düşüncelerimizi yazarsak daha iyi olur paylaşım için teşekkür ederim |
Şimdii sayın profesör demiş ki,,, 'Bu dinde bir takım hurafeler olabilir, ama aslolan bir yaratıcısı olmalı bu alemin' diyorlar. Atatürk'ün de bir deist olduğunu DÜŞÜNÜYORUM. Agnostik ya da ateist değildi' diye konuştu. DÜŞÜNÜYORUM .........bu şahsın öyle düşünmesi yeterli hüküm vermemiz için .. ........ya peki imanlı öldü ise? Ölümünden bir süre önce tövbe edip hidayete erdiyse ? E bende öyle DÜŞÜNÜYORUM : ) Var mı bir garantiniz? Bİr müminin ardından da konuşuyor olabiliriz ..Peki her iki ihtimaldede ardından konuşmamız neyi değiştiriyor? Dünü bırakında bugüne bakın sayın emirahmedyasin .. Ha bu arada uslubunuzda pek bir kibir kokusu alıyorum -hakiki iman etmiş-kişi siz her ne kadar imalıda selam verseniz Allahın izniyle ben üzerime aldım selamınızı ,Rabbim sadrımızı genişletsin inşallah ki Hiç alınmayalım böyle imalı selamlara .... Sözü uzatmaya hacet yok benim fikrim bilip ama konuşmamaktan yanadır ,yakın tarihde bilirim evelAllah kendime yetecek kadar ,SAYGI denen şeyide... selametle |
Üslubum kibir filan koktuğu yok yalnız bu konularda herzaman agresif olabilirim. Bahsettiğimiz şahıs islam alemini kana boyamış kadınlarımızı kızlarımızı nesillerimiizi dinamitlemiş biri.Bunca şeye rağmen siz onun müslüman olarak ölmüş ihtimali üzerine konuşuyorsunuz bense kesin bu adam putlarla beraber yanacak diyorum nereden mi biliyorum bu kadar kutsala hükme saldıran biri kafirlerin zalimlerin kendisidir. Ayet açık: "...Kim Allah ın indirdiği ile hükmetmez ise işte kafirler onlardır."(maide 44) "... Ve kim Allah ın indirdiği ile hükmetmez ise işte zalimler onlardır".(maide 45) ..."Kim Aallah ın indirdiği ile hükmetmez ise işte onlar fasıklardır"(maide47) Şunuda belirteyim yeryüzünde Allah ın hükmü dışında hüküm koyan kairdir zalimdir. |
Bize zarar veren Atatürk değil Atatürkçü geçinenler bırakın adamı vesselam ondan daha zalimleri fink atıyor ortalıkta |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:15 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük