![]() |
Hadi msn Nicklerimizi paylaşalım! Hepimiz hemen hemen msn kullanıyoruz. O da Artık cep telefonu gıbı bır vazgecılmez oldu. benım eskıden herkes tarafından bılınen bır msnem vardı:):whistling0121: ama artık sadece sınırlı sayıda ınsanların bıldıgı bır msn adresım var. ılk nıckım : Fuzuli kışısel ıletımde ıse şu var : Büyük felaketler büyük insanların yetiştiği okuldur..!!! hadı sızlerde paylaşın arkadaşlar nıcklerınızını :o:hoppa: |
--->: Hadi msn Nicklerimizi paylaşalım! Benimkinde simdilik isim : Business takiliyoruz :) Ileti ise : Lorem ipsum.... |
--->: Hadi msn Nicklerimizi paylaşalım! Alıntı:
:cheesy: o ne demek:shocked0121: |
--->: Hadi msn Nicklerimizi paylaşalım! benim isim de "muhtarun husiyin" |
--->: Hadi msn Nicklerimizi paylaşalım! ben hayatı çevrimdışı yaşıyorum hayat beni engellese ne yazar... |
--->: Hadi msn Nicklerimizi paylaşalım! trobanx-gunahkar1kul-parrax hepsi bu sanırım |
--->: Hadi msn Nicklerimizi paylaşalım! A$kın Gözü Kör OLaBiLir Ama İnan ßan Karnı Achtır. İi SindiriLmémi$ 1 A$k ÜchünJü TékiLLéré Muhtachtır bir diğeriyorulduğum halde koşmaya mecbur olduğum bir hayatı yaşıyorum... |
--->: Hadi msn Nicklerimizi paylaşalım! İsim: Dilber-i Râna Kişisel ileti: Etkileyen sözler değil, görmesini bilen gözlerdir... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:11 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük