![]() |
Msn Messenger Kısayol Tuşları http://www.muhakeme.net/forum/forumr.../01/msn2-1.jpg Kısayollar Msn Messenger 8.1 denenmiş olup cogu kısayol calısmakta arada calısmayanlar olabilir oda sanırım farklı versiyonlarında calısır diye silmedim.. Birazda kendim kısayol tuşları ekledim __ ________ Alt+K : Penceresi acık olan kisii engeller Alt+E : Karsıdaki Kisiye dosya gönderme menüsün&uum l; acar Alt+R : Karsıdan Bir Dosya Alır,Tema vs. Alt+T : Yazı Tipini Degistirir Alt+Y : Yardım Sekmesini Açar Alt+U : Oyunlar Bölümü nü Açar Alt+O : Menü Çubuğundan dosya sekmesini acar Alt+P+Enter : Paylasim klasorunu acar Alt+Ü : Görüntü ;lü Konusma acar Alt+a : Menü Çubuğundan Araclar sekmesini acar Alt+S : Sesli Görüsme acar Alt+D : Konusmaya birini davet etme Alt+F ve Ctrl+E: İfadelerim Menüsün&uum l; acar Alt+L : Eylemler Sekmesini acar Alt+İ : Titresim yollar Alt+z : Menü Çubuğundan düzen sekmesini acar Alt+N : Etkinlikleri acar Alt+F6 : Konusma penceresi ile msn kişi listesi arası geçiş yapar. Alt+M : Göz Kırpmalarını aca İpucu : Yazı karekteriniz bozulması durumunda Altgr+Shift tuşuna basarak düzeltebilirsini z.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:08 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük