![]() |
oooo safinaz hanım tekrardan hoşgeldiniz efendim:) ( bu sefer d seçeneği falan yok :) ) |
Alıntı:
Ama siz de her zaman bir d seçeneği mevcut,bir bolluk bir bolluk,maşallah gözümüz yok,Allah artırsın.:hoho: Ben yine e seçeneği ile devam edeyim,nede olsa atalarımız ne demiş"Bildiğin yoldan şaşma :y02:diye"değil mi ama... |
Selam Arkadaşlar, Kısa bir ayrılıktan sonra tekrar sizlerle birlikte olmak çok güzel.Herkesi tek tek çok özledim.Şöyle bir çekilin yoldan Safinaz tam gazla geliyor.:)):)):)) Bu arada mesajlarım önkontrole tabi olmuş:54: |
tekrardan hoş geldiniz efendim sefalar getirdiniz..... |
Alıntı:
Hoşbuldum,sizden hoş bir karşılama vallahi şaşırdım desem yeridir.:shocked0121::) |
ne demek efendim misafirin herzaman başımızın üstünde yeri var (gerçi siz ev sahibi sayılırsınız ama) |
Alıntı:
Buyur burdan yak bakalım.Tam tahmin ettiğim gibi değişmemişsiniz şaşırmam geçti... Neyse bu misafirin ev sahibinden çok mesajı üstelikte uzun süreler katılmadığı halde... |
Alıntı:
|
safinazcım sensiz tad alamıyordum bu forumdan yaa.... iyiki gelmişsin, gelmeseydin ben arama ilanı başlatıcaktım =).... |
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:25 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük