![]() |
--->: Kabeden 24 saat canlı yayın Siz de var bi hikemt-i ilahi ama du bakalım .. . .. :) Gösterdiğin yere gitmek nasib olacak zaten inşaallah... iki hafta kadar daha. . . He bir de sitede ayın üyesi falan vardıseçilecek olan...??? Ben oyumu bekke ye veriyorum ve ona umrede lazım olabilecek bişeyler hediye etmeyi . . . Admin bey?? ne dersiniz?? |
--->: Kabeden 24 saat canlı yayın Daha secime var bu ayin sonunda olacak ve kanaatten cok istatistikler olacak. Yani herhangi biri olabilir ama kimin olacagini su anlik Allahtan baska kimse bilmiyor. |
--->: Kabeden 24 saat canlı yayın Allahım.... Sizden razı olsun....el-feta nihayetsiz... mahcub oldum. hakkınızı helal edin nolur...Bilhassa Alptraum ve Führer size zahmet verdiğimi bilmek ağır geldi..Bir dua cümlesi hak etmek adına idi tüm paylaşımlarım... hakikat duanıza çok muhtacım... selam ile.. |
--->: Kabeden 24 saat canlı yayın Alıntı:
bak ne diyorsam o,Toplarım cemaati,üye yaptırırım hepsini,hepsi oy verirler bekke ye . . . Mübarek bir iş yapacağız yahu,anlasana. . . :) |
--->: Kabeden 24 saat canlı yayın bu saatlerde genelde tenha oluyor ama güneş bu saatlerde gerçekten yakıcılığı çok fazla olduğu için insanlar genelde gece ibadet etmeyi seçiyor,şimdi görünce canlı canlı çok duygulandım rabbim tekrardan haccı ve umreyi nasip etsin inş. eline sağlık bekke :) |
--->: Kabeden 24 saat canlı yayın :gul3: Maşallah,hem hac hem umreye eriştiğinizi anlıyorum...yazınızdan..barekallah...Rabbim daima nasibiniz eylesin...imrendik ,ne güzel..Duanızı umuyoruz öyleyse..ve sizi arasıra forumda görünce de ziyadesiyle seviniyoruz sukeyne...daha çok faydalanmak isterim şahsen... selam ile...:gul3: |
--->: Kabeden 24 saat canlı yayın çok teşekkürler ordaki manevi havayı solumamızı sağladın... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:56 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük