![]() |
Sigortam aktifmi?-halen ödeniyormu? Sigortalılık Tescil Kaydı Tespiti Uygulaması bu adresten sicil sorgulamanızı ve sicil no'sunu öğrenebilirsiniz. Eğer sigorta kaydınız, yapılmamışsa sorgulamada adınız çıkmaz. Sigortalıların Hizmet Dökümleri için ise: http://www.ssk.gov.tr/wps/portal/!ut/p/c1/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os_gAS-PAAE8TIwMLNw9zAyNjw1AjVxdjQwMDU30_j_zcVP2CbEdFAHYc B9g!/dl2/d1/L2dJQSEvUUt3QS9ZQnB3LzZfUDkzUVBJNDIwOEZINzAyMzFVMk VEMzEwRzE!/ bu linki tıklamaları gerekmektedir. |
--->: Sigortam aktifmi?-halen ödeniyormu? Alıntı:
|
--->: Sigortam aktifmi?-halen ödeniyormu? Sistemleri degismis. Su anda linki düzelttim ve esgk denilen bölüme yönlendirdim. Ordan istediginiz ya da size gereken KISIMI secip ilerlemeniz yetecektir |
--->: Sigortam aktifmi?-halen ödeniyormu? Sigortam ödeniyor mu |
--->: Sigortam aktifmi?-halen ödeniyormu? arkadaslar kımlık no ıle sıgortamın olup olmadıgını hangı sıteden ogrenıcem acıl cevaplarsanız sevınırım |
--->: Sigortam aktifmi?-halen ödeniyormu? sigortam ödeniyomu |
|
|
--->: Sigortam aktifmi?-halen ödeniyormu? sigortam ödeniyor mu? ne kadar prim vAR |
--->: Sigortam aktifmi?-halen ödeniyormu? SİGORTAM aktif mi ve halen ödeniyor mu ögrenmek istiyorum emekli olmama ne kadar kaldı |
[quote ]sigortam odeniyor mu-Sigortam aktifmi?-halen ödeniyormu? [/quote] sigortamın ödenip ödenmediğini öğrenmek istiyorum |
ismet |
→ Sigortam aktifmi?-halen ödeniyormu? siyah renktirr |
Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:20 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük