![]() |
Sizinle bir Oyun Oynamak İstiyorum. Bana Katılırmısınız!!! Oyunu şöyle. Bir üstteki üyeye kızarsanız ne fırlatırdınız?? :brush: (tabi mümkünse benden sonraki arkadaşım bana büyük birşey fırlatmasın :hoho:) şaka şaka Hadi başlayalım... |
hard disc fırlatırdım herhalde şu an en yakınımda o var :) |
cep tlfnumu..en ve her zaman yakınımda o oluyor ve genelde hep o fırlatılır:) |
ben garantiye alayım:afro0121: şarj cihazımı fıraltıp hoop geri alayım bi zahmet:hoho: |
aaa yukarda beyzacım varmış...olmazki ama:( neyse zaten koblosu uzun değil şükür:) |
fırlat cnm..bende zaten garantiye almak için eski tlfnu fırlatırım genelde:)yeniyi şimdilik fırlatmam:) ben haticetüle gül fırlatırdım:) |
"Bir üstteki üyeye kızarsanız ne fırlatırdınız??" yazısını görmeddim ki...ama şarjın ucuna taktığım gülü gördüğüne sevindim beyzacım:) |
Bende Faremi fırlatırdım. Hazır eskimiş vede kablosuda var:) |
flash disc var bir de onu da fırlatabilirim:) |
safer hocam benden sana kizdigim icin degil madem konuyu acmissin seni kirmamak icin bir adet USB stick hehe:) |
o bana denk geldi oğuzhan:afro0121: |
Alıntı:
|
Maalesef fırlattığın beyza arkadaşa çarptı:) yine yırrtım ben hehe ozaman benden sanada ayağımdaki terliklerden biri geliyor:) |
Alıntı:
Ammada ballıyım:brush: Bu arada terliğimi beğendinmi :hoho::hoho: |
Alıntı:
bir de masamdaki kitabımı fırlatıyorum üstteki arkadaşa:) |
Alıntı:
Bende üstteki arkadaşa Diğer terliğimi fırlatıyorum:brush: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ozaman üstteki arkadaşımı kırmayayım ona bir çiçek :cicek01221: atıyorum:) |
bize kiyip atiyosun demi :):hoho: bendende cay bardagi gelsin sana en ince bellisinden :afro0121: |
Ee ozaman bende sana yollamış olduğun çay karşılığında İçi Çay Dolu bir Demlik fırlatıyorum hemde en büyüğünden:) |
Kafa göz birakmadin helal olsun:hoho: ama eyvallah;) cay bitince demligi yollarim:hoho: |
Ozaman şimdide bir Pansuman Çantası fırlatıyorum. İşini görmen içim:) bu kıyağı yapmazdım ona göre:hoho::hoho: |
...:duello: aaa ortalığı dağıtmışsınız çabuk toplayın...:y02: bende süpürgeyi fırlatıyorum:afro0121: ardından faraş:hoho: anlaşın aranızda :anlastik: safer sen süpür ilk sen başlattın:hoho: |
Alıntı:
|
--->: Sizinle bir Oyun Oynamak İstiyorum. Bana Katılırmısınız!!! Ben şahsen banyodaki büyük TÜPÜ fırlatırım.... Kafaya dikkaT acıma yok ;D |
--->: Sizinle bir Oyun Oynamak İstiyorum. Bana Katılırmısınız!!! oyun böyle napalım ;D xD |
--->: Sizinle bir Oyun Oynamak İstiyorum. Bana Katılırmısınız!!! ben de modemi fırlatırdım şu an en yakınımdaki o çünkü.... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:37 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük