![]() |
İlginç ,görüldüğü gibi eğlenceli bir şey olacak mı ? ( BakaLım....) Bu konu'nun düzenlenme sebebi aslında basit sohbet ve biraz canlılık getirmektir..( Benim için Geçerli olan mantık bu ) Şimdi burda istenen şey basit sevdiğiniz. ilk 10 müziği yani sizin için özel olan tercihimizdir. KİMSENİN KEŞFETMEDİĞİ.' de olabilir. İlk olarak ben başlıyım.. Ali atay : Yalan Zara : unutma beni Türkü : ihtiyacım var Şuan Aklımda olan müzikler bunlar benim için özel ve gizli gibidir.. Vazgeçilmez hasretler olur ya hiç bir zaman bıkamazsın her türlü müzik kabulüm'dür... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Benim müzik anlayisimda sürekli dinledigim müzikler degismekte. Ama son zamanlarda dinledigim 3 müzigi buraya koyayim. Bana göre en iyi 2012 hit müzikleri :p |
→ İlginç ,görüldüğü gibi eğlenceli bir şey olacak mı ? ( BakaLım....) Can BONOMO, bi kaç defa dinledim. "Yürovizyon" : ) şarkısı birden çok dinleyince kulağa daha hoş geliyor sanki.. Kıraç "Yıkık" dinliyorum ara ara. Mehmet Emin AY "İmam Hatiplim" ve Ömer KARAOĞLU "Kuşlar" dinliyorum yine ara ara.. |
→ İlginç ,görüldüğü gibi eğlenceli bir şey olacak mı ? ( BakaLım....) Ha bu ara en çok dinlediğim şarkıyı yazmayı unuttum. "Ninni de ninni" Söz ve Müzik: Anonim :) |
1. Sıla: Boş Yere 2. Sagopa Kajmer: Ateşten Gömlek 3. Zakkum: Anason :) :) |
Sinan işvaroğlu - Gafil Gezme Şaşkın Tanrım - Işın Karaca Göksel -acıyor Ankaralı yasin -bi de seviyorum dedi ( oyun havasıdır ama güzeldir ) Funda Arar - Aşkın Bana Değdi Değeli Burcu Güneş - Oflaya Oflaya seksendört - Hayır Olamaz |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:27 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük