MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Kitap Tanitimi (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/)
-   -   Biliş Amca ve Mert Çocuk - Çocuklar İçin Görgü Kur - Nevzad Sudi - Ana Fikri (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/95984-bilis-amca-ve-mert-cocuk-cocuklar-icin-gorgu-kur-nevzad-sudi-ana-fikri.html)

tasfirin77 05-27-2011 17:10

Biliş Amca ve Mert Çocuk - Çocuklar İçin Görgü Kur - Nevzad Sudi - Ana Fikri
 

Biliş Amca ve Mert Çocuk - Çocuklar İçin Görgü Kur - Nevzad Sudi - Özeti, Biliş Amca ve Mert Çocuk - Çocuklar İçin Görgü Kur Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir

Yayınevi: Mephisto
Basım Tarihi: Aralık 2005
Kitap Türü: Ders Kitapları / Yabancı Dil

Görgü, kişinin özel yaşamında ve toplulukta uymak zorunluluğunda olduğu ahlak, terbiye ve incelik kurallarının bütünüdür. Bireyler arasındaki ilişkilerin gelişmesi, sürdürülmesi ve genel toplum düzeninin korunması ancak bu temel kurallara uymakla olanaklıdır. Görgünün bir okulu olmadığına göre, ana sorun, bu niteliğin nasıl elde edileceğidir. Görgü kuralları, ancak çocuk yaşta öğrenilir ve uygulanır. Bu eğitim, kişiliğin gelişmesinde, oluşumunda ve kişinin çağdaş ve uygar bir düzeye ulaşmasında önemli bir etkendir. Bu kitap; Biliş amcanın Mert çocuğa anlattığı ilginç bir öyküyle bağdaştırılan görgü kurallarını içermekte olup, çocukların daha kolay anlayabilmeleri ve anımsayabilmeleri düşüncesiyle hazırlanmıştır.

Diğer "Nevzad Sudi" Kitapları:

1. Keldiroğlan Ve Şalbaba
2. Delik
3. Devletin Şamarını Yiyenler
4. Çocuğumuzun Adı Ne Olsun?
5. Küllük Anıları


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:00 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük