MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Kitap Tanitimi (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/)
-   -   Etkili Yöneticiliğin Sırları (İnsanlardan İstenen - A. Gordon Brodt - Ana Fikri (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/93647-etkili-yoneticiligin-sirlari-insanlardan-istenen-a-gordon-brodt-ana-fikri.html)

tasfirin77 05-11-2011 11:30

Etkili Yöneticiliğin Sırları (İnsanlardan İstenen - A. Gordon Brodt - Ana Fikri
 

Etkili Yöneticiliğin Sırları (İnsanlardan İstenen - A. Gordon Brodt - Özeti, Etkili Yöneticiliğin Sırları (İnsanlardan İstenen Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir

Yayınevi: Emre Yayınları
Basım Tarihi: Mayıs 1999
Kitap Türü: Kişisel Gelişim / Genel

Bu kitabın pratikteki en değerli yanı: Çalışanlarındaki geniş, üretken ama kullanılmamış kapasiteyi gören idarecilere, bu kapasiteleri en ince ayrıntısına kadar kullanma yeteneği kazandırmasıdır. Bu tür idareciler iş ya da iş dışından olsun böylesi kapasiteleri görüp de birşeyler yapmaya fazla gerek görmeyen yöneticilerle tam bir tezat taşırlar, zamanlarını eşyalara -figürler, bilançolar, ekipmanlar, makineler, darboğazlar- karşı yöneticilik yapmaya çalışarak harcarlar ya da dağıtım ve eşantiyon işleriyle, masalarına yığılıp kalan raporlarla uğraşarak bir problemden diğerine koşarak geçirirler. Önemli bazı giderle dışında herşeyden kısmak için hesap kitap yapacaklarına veya nereden başlayacaklarına karar vermeye çalışırlar.Bu kitap size, insanlardan sonuç alabilmenin tekniklerini veriyor ve heyecan veren terfilerin, kazanma kapatisesinin artmasının, rakiplerinizi geçmenin ve kendi alanınızda ilerlemenizin sırlarını taşıyor.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:56 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük