MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Kitap Tanitimi (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/)
-   -   Gündem Belirleme - Medya ve Siyasal Gündem Üzerine Bir Çalışma - Banu Terkan - Ana Fikri (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/93354-gundem-belirleme-medya-ve-siyasal-gundem-uzerine-bir-calisma-banu-terkan-ana-fikri.html)

tasfirin77 05-09-2011 14:00

Gündem Belirleme - Medya ve Siyasal Gündem Üzerine Bir Çalışma - Banu Terkan - Ana Fikri
 

Gündem Belirleme - Medya ve Siyasal Gündem Üzerine Bir Çalışma - Banu Terkan - Özeti, Gündem Belirleme - Medya ve Siyasal Gündem Üzerine Bir Çalışma Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir

Yayınevi: Tablet Basım Yayın
Basım Tarihi: Şubat 2007
Kitap Türü:

Gündem belirleme nedir? Medya gündemi nasıl oluşmaktadır? Kamu gündemini ve siyasal gündemi belirleyen unsurlar nelerdir? Medya gündemi ve kamu gündemi arasında nasıl bir ilişki vardır? Medya ve siyaset arasındaki ilişkiler hangi boyutlarıyla ele alınabilir? Medya, yeni politikaların belirlenmesi sürecinde diğer siyasal aktörler gibi davranabilmekte midir? Medyanın birtakım konulara atfettiği önem, kamuoyunu ve politikacıları nasıl etkilemektedir? Bir konunun gündeme yerleşmesinde ve gündemden düşmesinde etkili olan faktörler nelerdir? Hangi tür konular, medya ve siyasal gündemde üst sıralara yükselmektedir? Elinizdeki kitapta; tüm bu sorulara, bilimsel bir bakış açısıyla yanıt aranmıştır. Medya, kamuoyu ve siyaset arasındaki ilişkiler, gündem belirleme yaklaşımı çerçevesinde incelenmiş ver her üç gündem arasındaki ilişki tüm yönleriyle ortaya konmaya çalışılmıştır.

Diğer "Banu Terkan" Kitapları:

1. Gündem Belirleme - Medya ve Siyasal Gündem Üzerine


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:37 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük