MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Kitap Tanitimi (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/)
-   -   ETA: V.8-SQL - Bilgisayarlı Muhasebe I-II - Hasan Ali Yıldırım - Ana Fikri (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/88072-eta-v8-sql-bilgisayarli-muhasebe-i-ii-hasan-ali-yildirim-ana-fikri.html)

Enesce 04-05-2011 19:30

ETA: V.8-SQL - Bilgisayarlı Muhasebe I-II - Hasan Ali Yıldırım - Ana Fikri
 

ETA: V.8-SQL - Bilgisayarlı Muhasebe I-II - Hasan Ali Yıldırım - Özeti, ETA: V.8-SQL - Bilgisayarlı Muhasebe I-II Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir

Yayınevi: Detay Yayınları
Basım Tarihi: Mayıs 2008
Kitap Türü: Diğer / Edebiyat

Muhasebe paket programları uzun bir süreden beri ülkemizde kullanılmaktadır. Muhasebe paket programlarında, gelişen bilgi teknolojileri ile birlikte veri depolama, gruplama ve analiz etme özelliği yüksek teknolojiler tercih edilmektedir. MS SQL SERVER bir veritabanı yönetim sistemidir. Bugün MS SQL SERVER dünyada en güvenilir ve en güçlü veritabanı yönetim sistemlerinden biri olarak kabul edilmektedir.Muhasebe bilgi üreten bir sistemdir. Bilgisayarlı muhasebe sayesinde bilgi üretimi hem daha doğru hem de daha kısa zamanda gerçekleştirilebilmektedir. ETA: V.8-SQL i anlatan bu kitap; ETA: V.8-SQL i öğrenmek isteyen herkes için yol gösterici olacak şekilde hazırlanmıştır. Kitap iki bölümden oluşmaktadır. Kitapta bölüm sonlarında değerlendirme sorularına da yer verilmiştir.

Diğer "Hasan Ali Yıldırım" Kitapları:

1. Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi

Misafir 05-16-2011 16:26

--->: ETA: V.8-SQL - Bilgisayarlı Muhasebe I-II - Hasan Ali Yıldırım - Özeti
 

TeŞekkÜrler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:43 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük