MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Kitap Tanitimi (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/)
-   -   Dinimi Öğreniyorum Seti -2(Kitabımı Seviyorum) - Zübeyr Tekin - Ana Fikri (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/74485-dinimi-ogreniyorum-seti-2kitabimi-seviyorum-zubeyr-tekin-ana-fikri.html)

tasfirin77 02-22-2011 22:50

Dinimi Öğreniyorum Seti -2(Kitabımı Seviyorum) - Zübeyr Tekin - Ana Fikri
 

Dinimi Öğreniyorum Seti -2(Kitabımı Seviyorum) - Zübeyr Tekin - Özeti, Dinimi Öğreniyorum Seti -2(Kitabımı Seviyorum) Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir

Yayınevi: Işık Yayınları
Basım Tarihi: Ocak 2006
Kitap Türü: İslam / Din

Kur ân, Allah Teâlâ nın yer ve göklerde tecelli eden isimlerinin manevi hazinelerini açıklayan ve gayb âleminden haberler bildiren bir lisandır. Kur ân, İslamiyet in güneşi, temeli, hendesesi ve Kainat kitabının ezeli bir tercümesidir. Kur ân, Cenab-ı Hakk ın, insanların maddi-manevi bütün ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde indirdiği bereketli, her ciheti nurani kudsi bir Kitap tır. İsm-i Azam dan ve Arş-ı Azam dan geldiği ve her ismin A zam mertebesinden alındığı için "Allah Kelam"ı denildiği zaman sadece Kur ân anlaşılmaktadır. O, yer ve göklerin yaratıcısının bir hitabı, bütün âlemlerin Rabbi nin bir fermanı ve bütün varlıkların İlah ı olan Allah ın Kelamı dır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:45 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük