MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Kitap Tanitimi (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/)
-   -   Fizik - Dalgalar,Katılar Ve Akışkanlar, Termodinam - Frederick J.Keller - Ana Fikri (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/72835-fizik-dalgalarkatilar-ve-akiskanlar-termodinam-frederick-jkeller-ana-fikri.html)

Enesce 02-18-2011 11:10

Fizik - Dalgalar,Katılar Ve Akışkanlar, Termodinam - Frederick J.Keller - Ana Fikri
 

Fizik - Dalgalar,Katılar Ve Akışkanlar, Termodinam - Frederick J.Keller - Özeti, Fizik - Dalgalar,Katılar Ve Akışkanlar, Termodinam Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir

Yayınevi: Literatür Yayınları
Basım Tarihi: Şubat 2006
Kitap Türü: Ders Kitapları / Yabancı Dil

"Bu kitap Fen ve mühendislik öğrencileri için bir fizik dersinde kullanılmak üzere tasarlanmış yayınevimiz tarafından basılmış Fizik 1. ve 2.ciltlerinden İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) 1. sınıf öğrencilerinin Fizik dersinin ikinci sömestrisi için uyarlanmış 11 bölümden oluşan Dalgalar, Katılar ve Akışkanlar, Termodinamik ve Optik kısmıdır. Kitap İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Çevre , İnşaat, Elektrik-Elektronik, Kontrol, Telekomünikasyon, Elektronik Haberleşme , Endüstri, İşletme ve Kimya Mühendisliği öğrencileri için müfredata uygun olarak hazırlanmıştır.Kitap Diğer üniversitelerin yukarıda anılan bölümleri tarafından ders kitabı olarak kullanılabilir."

Diğer "Frederick J.Keller" Kitapları:

1. Physics 2


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:19 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük