MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Kitap Tanitimi (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/)
-   -   Eleştirel İç Sesinizi Yenin - Olumsuz Düşüncelere - Robert W. Firestone - Ana Fikri (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/72331-elestirel-ic-sesinizi-yenin-olumsuz-dusuncelere-robert-w-firestone-ana-fikri.html)

tasfirin77 02-17-2011 02:30

Eleştirel İç Sesinizi Yenin - Olumsuz Düşüncelere - Robert W. Firestone - Ana Fikri
 

Eleştirel İç Sesinizi Yenin - Olumsuz Düşüncelere - Robert W. Firestone - Özeti, Eleştirel İç Sesinizi Yenin - Olumsuz Düşüncelere Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir

Yayınevi: HYB Yayıncılık
Basım Tarihi: Haziran 2006
Kitap Türü: Kişisel Gelişim / Genel

İyi hayatı - hayalinizdeki hayatı - yaşıyor musunuz? Öyle ise şüphesiz bu kitaptaanlatılan prensipleri uygulamaktasınız. Ancak, sıklıkla hayal kırıklığına uğruyor, cesaretinizi kıracak durumlarla karşılaşıyorsanız cesaretinizi toplayın, çünkü bu kitap sizin için yazılmıştır. Bu kitabın sayfalarında sizi hayatınızı kontrol eden ve enerjinizin önüne geçen eleştirel iç ses farkındalığına adım adım taşıyacak güçlü bir program bulunmaktadır. Bu kitap size nasıl ve neden becerilerinizin altında işlemekte olduğunuzu açıklayacak ve sizi uzun süredir kısıtlamakta olan alışkanlıkları düzeltmeniz için açık yol gösterici prensipler sunacak.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:35 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük