MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Kitap Tanitimi (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/)
-   -   Beethoven / Bir İnsan ve Sanat Adamı Olarak Kendi - Friedrich Kerst - Ana Fikri (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/71317-beethoven-bir-insan-ve-sanat-adami-olarak-kendi-friedrich-kerst-ana-fikri.html)

alptraum 02-14-2011 11:30

Beethoven / Bir İnsan ve Sanat Adamı Olarak Kendi - Friedrich Kerst - Ana Fikri
 

Beethoven / Bir İnsan ve Sanat Adamı Olarak Kendi - Friedrich Kerst - Özeti, Beethoven / Bir İnsan ve Sanat Adamı Olarak Kendi Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir

Yayınevi: Bileşim Yayıncılık
Basım Tarihi: Şubat 2006
Kitap Türü: Müzik / Sanat

Bu çocuğa iyi bakın, bir gün tüm Dünya onu tanıyacak. Böyle demişti Mozart, on yaşındaki Beethoven i karşısına getirdiklerinde. Gerçekten de yanılmadığını gösterdi zaman. Onun adını duymamış, onun müziği ve duyarlılığıyla beslenmemiş kaç müzisyen ya da kaç insan var ki dünyada bugün. Uysal bir kedi yavrusunun masumiyeti ile eski zamanların kılıç dişli kaplanının vahşetinin tek bir adamda buluştuğu uçurum gibi bir duyarlılığın yarattığı bir müziktir onunki ve neredeyse elinizle tutabileceğiniz bir gerçeklikte, sanki bir dağın içindeki mermer kütlesinden oyulmuş gibi kendini gelecek yüzyıllara taşımaya devam edecektir.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:30 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük