![]() |
Dünya Mizahında Süper Espriler - Cabir Alacatlı - Ana Fikri Yayınevi: Bulut Yayınları Basım Tarihi: Haziran 1998 Kitap Türü: Diğer / Edebiyat - Bir timsahın diş ağrısından daha berbat bir şey biliyor musunuz?- Evet! ...Kırkayağın nasırı...- Erkeklerin ayakta, kadınların oturarak, köpeklerin üç ayak üzerinde yaptıkları şey nedir?- El sıkmak!...Öğretmen: Cennete gitmek isteyenler parmak kaldırsın. Can, sen neden parmak kaldır mıyorsun?Can : Annem, okuldan sonra doğru eve gel dedi!- Elektrikli sandalyeye oturan idam mahkumu gardiyana ne demiş?- Çok korkuyorum, elimi tutar mısın?- Elektrikli sandalyeye oturan idam mahkumu gardiyana ne demiş?- Çok korkuyorum, elimi tutar mısın?Can : Ama anne, Avusturalya ya gitmek istemiyorum!Annesi : Sus ve yüz!..Çocuk yamyam : Anne! Babam neden bu kadar sert?Anne yamyam : Bilmiyorum yavrum. Ama o kadar kötüyse, tabağın kenarına ayır. Diğer "Cabir Alacatlı" Kitapları: 1. Şiirimsi Bilmeceler 2. Her Güne 9,5 Fıkra 3. Hınzır Bilmeceler 4. Kaçık Şakalar 5. Soğuk Şakalar 6. Arkadaş Şakaları 7. Buzdan Şakalar 8. Uçuk Şakalar 9. Süper Şakalar |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:53 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük