MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Kitap Tanitimi (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/)
-   -   Ağa Hazır E-konomide Başarı Stratejileri - Amır Hartman - Ana Fikri (https://www.muhakeme.net/forum/kitap-tanitimi/55151-aga-hazir-e-konomide-basari-stratejileri-amir-hartman-ana-fikri.html)

tasfirin77 12-24-2010 17:30

Ağa Hazır E-konomide Başarı Stratejileri - Amır Hartman - Ana Fikri
 

Ağa Hazır E-konomide Başarı Stratejileri - Amır Hartman - Özeti, Ağa Hazır E-konomide Başarı Stratejileri Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir

Yayınevi: Literatür Yayınları
Basım Tarihi: Ekim 2002
Kitap Türü: Satış - Pazarlama / Ekonomi

İnternet dünyadaki tüm ülkeler, şirketler ve kişiler için eşi görülmemiş fırsatlar yaratan bir internet ekonomisi yürütüyor. ‘Dünya Çapında Ağ’ın (Worl Wide Web) başlangıcından bu yana, sadece beş yıl içinde internet ekonomisi -Ağa Hazır yazarlarının deyimiyle E-konomi - daha şimdiden enerji, nakliyat ve telekomünikasyon gibi güçlü sektörlerle rekabet ediyor.İnternet ekonomisinin etkisi küreseldir, hem ticareti hem de siyasal yönetimi etkiler. İş dünyasının liderleri, kendi şirketlerinin gelecekte ayakta kalma ve rekabet edebilme yetilerinde internetin oynadığı startejik rolü tüm dünya çapında kabul etmektedir. Şirketlerin, bu yeni ekonomide rekabet edebilmek için internetin gücünden yararlanmaya ihtiyaçları vardır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:51 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük