![]() |
Güncel Psikoloji - Dr. Bilal Semih Bozdemir Güncel Psikoloji Dr. Bilal Semih Bozdemir Korku, Kaygı, Çekingenlik Kendini İyi Hissetme El Yazısı Analizi - Grafoloji Psikoloji ve Çeşitleri Test Soruları Korku ve Fobiler Korku Tepkisi Nasıl Gelişir? Kaygı Kaygı (Anksiyete/Anxiety) Nedir? Kaygının Nedenleri Kaygı ve Gerginlik Belirtileri Kaygı ve Gerginlikle Başa Çıkma Yolları Otohipnoz Tekniği Dereceli Gevşeme Tekniği Kaynağı Bulma Tekniği Çekingenlik ve Sosyal Kaygı, Birey Yardım Rehberi Sosyal Kaygıdan Acı Çekiyor musunuz? Çekingenlik veya Sosyal Kaygı Nedir? Sosyal Kaygıya Ne Sebep Olur? Sosyal Kaygının Devamını Ne Sağlar? Sosyal Kaygıyla Başa Çıkabilmek için, Kendime Nasıl Yardım Edebilirim? Sosyal Kaygıyı Anlama Olumsuz Düşüncelerimi, İnançlarımı ve Zihindeki Görüntüleri Nasıl Yok Edebilirim? Herkesin, Bana Bakıyor Olduğunu Düşünmekten Kendimi Nasıl Alıkoyabilirim? Davranışımı Nasıl Değiştirebilirim? Fiziksel Belirtilerimi Nasıl Azaltabilirim? Derin Kas Gevşemesi Kontrollü Nefes Alma Dikkati Başka Yöne Çekme Özet - Sosyal Kaygıyla Başa Çıkma Kendini İyi Hissetme Her Gün Daha İyi Hissetmek için 100 Yol Nasıl Daha İyi Hissedersiniz? El Yazısı Analizi – Grafoloji Nedir? Nasıl Çalışır? Nasıl Başlar? Yazının Eğimi – Bu Ne Demektir? Duygusal Kontrol ve Güvenilirlik Konsantrasyon El Yazısının Üç Bölgesi Harfler Arasında Boşluk Kelimeler Arasında Boşluk Akıl ve Düşünce İşlemek Yazma Hızı Örnek Analiz Psikoloji ve Çeşitleri - Özet Psikoloji Ekolleri Gelişim Psikolojisi Gelişim Faktörleri Hormonlar (İç Salgı Bezleri) Bedensel Gelişim 1- Doğum Öncesi 2- Bebeklik Dönemi (0-2 yaş) 3- İlk Çocukluk Dönemi (2-6 yaş) 4- Okul Dönemi (6-12 yaş) 5- Ergenlik Dönemi (12-18 yaş) Piaget - Bilişsel Gelişim Gelişimin Temel Kavramları Bilişsel Gelişim Dönemleri Gelişim Dönemlerinin Kuralları Vygotsky’e Göre Bilişsel Gelişim Dil Gelişimi Kişilik Gelişimi Psikoanalitik Kuram Kohlberg’in Ahlak Gelişimi Benlik Gelişimi Bellek Psikolojisi Belleğin Bölümlere Ayrılması Uzun Süreli Bellek Belleğin Aşamaları Günlük Bellek Okulöncesi Çocukları ve Unutkanlık Üstbiliş (Metacognition) Üstbilişin Özellikleri Piaget ve Üstbiliş 1. Üstbilişsel Bilgi 2. Üstbilişsel Yaşantı = Deneyim Üstbiliş Konusunda Yapılan Araştırmalar Üstbilişsel Stratejiler Test Eğitim Psikolojisi Test Soruları 1 Eğitim Psikolojisi Test Soruları2 Eğitim Psikolojisi Test Soruları 3 Cevap Anahtarı 225 Sayfa 1. Hamur |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:28 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük