MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Kişisel Gelişim (https://www.muhakeme.net/forum/kisisel-gelisim/)
-   -   Fatih Terim in Başarı Sırrı! (https://www.muhakeme.net/forum/kisisel-gelisim/764-fatih-terim-in-basari-sirri.html)

beyza 01-15-2008 20:13

Fatih Terim in Başarı Sırrı!
 

TERİM'İN PUSULALARININ SIRRI ÇÖZÜLDÜ!

Terim kamplarda oyuncularının odalarına felsefi sözler içeren mesajlar gönderiyor. Sabah yataktan kalkan futbolcu, önce Terim'in mesajını okuyor ve sonra güne başlıyor.

YARARLI BİLGİLER

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, ‘‘Başarı’’ için her türlü yolu deniyor. Ve ilginç yöntemlerle bir bakıma futbolcularını hem eğitiyor, hem de onların motivasyonunu güçlendiriyor. Terim'in, Avusturya kampında başlattığı bu yeni yöntem, G.Saray dergisinde yayınlanan bir röportajda gündeme gelmiş, ancak içeriği konusunda bilgi sağlanamamıştı.

GAZETE GİBİ

İşte HÜRRİYET, Terim'in bu yeni yöntemi ile ilgili detayları ele geçirdi. Yeni yönteme göre Terim, her sabah bir kağıda ''Felsefi'' bir söz yazarak, futbolcuların odasına gönderiyor. Sabah yatağından kalkan futbolcu, bir gazete gibi kapısının altından atılan bu kağıdı okuyor.

OLUMLU ETKİLER

Güne, Terim'in öğütleri ile başlayan futbolcu, bu sözlerle bir bakıma nasıl davranacağını, nasıl düşüneceğini ve G.Saray'a nasıl yararlı olabileceği konusunda bilgilendiriliyor. Avusturya kampında başlayan bu uygulamanın futbolcular üzerinde olumlu etkiler yaptığı belirtiliyor.

KILAVUZ OLUYOR

Terim'in bu uygulamasına alışan sarı kırmızılı futbolcular ise, güne kendilerini düşündüren ve bir bakıma yönlendiren bilgilerle başlamanın işlerini kolaylaştırdığını belirterek, ‘‘Her geçen gün bu uygulamanın yararlarını daha iyi anlıyoruz. Bu sözler bir bakıma günümüze kılavuz oluyor’’ diyorlar.


DEĞER YARAT, KENDİNİ MOTİVE ET ESKİ ALIŞKANLIKLARINDAN KURTUL.


YENİ YOLLAR KEŞFET VE UYGULA İYİMSER OL, OLUMSUZ DUYGULARI DENETLE, DEĞİŞİM STRESİNİ TANI.


KULÜBÜ ÇALIŞANLAR GÖZÜNDE DEĞERLİ KIL, DÜŞÜK PERFORMANSA İZİN VERME, ÇALIŞMAKTAN ZEVK ALINAN ORTAM YARAT.


İNSANIN İÇİNDEKİ YETENEĞİ ORTAYA ÇIKAR, ETKİLİ DEĞİŞİM YARAT, İZ BIRAK KARALI OL.


KARANLIĞA SÖVECEĞİNE BİR MUM YAK, HEYECAN YARAT, GELECEĞE YÖNELİK DÜŞÜN.


VARLIĞINLA VAR ET, BELİRSİZLİK, GÜVENSİZLİĞE TAHAMMÜLSÜZDÜR.


ÇOK SAYIDA İŞLEV ÜSTLEN, YARATICI ÇÖZÜMLERLE İŞİNİN LİDERİ OL.

alptraum 01-15-2008 20:20

Ya bu adam furbolcularini dövüyor kendi saclarini yoluyor agresif bir kisiligi var son zamanlardada nedense cok basarili denemeyecek kadar kötü ilerliyor ama yinede ne diyelim

kipchak 01-16-2008 00:03

bence her insanın başarılı olduğu ve başarısız olduğu dönemler vardır... terimi sadece şu anki durumuna göre değerlendirmek yanlış olur ama...
bence onun başarısının sırrı hırs ve disiplin

B-veritas 01-28-2008 17:33

eyw. saol ellerine sağlık

delice23 01-28-2008 19:25

bence gerçekten türk teknik direktörlerden en iyisi hırsı kazanma arzusu her zaman son safhada bir fenerli olarak fatih hocanın fb başında olmasını isterdim

koaka 01-30-2008 04:51

abı elıne saglık


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:27 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük