![]() |
Beşamel Sos Malzemeler ; 4 kişi için 35 gr Un (¾ kahve fincanı) 2 yemek kaşığı Yağ 1,5 bardak Süt 1 kahve fincanı Kaşar Peynir rendesi Tuz Bir küçük tencereye 2 kaşık yağ ile ¾ kahve fincanı Un konularak un hafifçe pembeleşinceye kadar (2 dakika kadar) kavrulur. Üzerine karıştırarak süt ve tuz ilave edilir. Muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırılır. Pişince üzerine rendelenmiş kaşar peynir ilave edilir. Yemeklerde sos olarak kullanılır. Afiyet olsun...... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:33 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük