![]() |
Ben size soru sormuyorumki düsünüpde cevap vereseniz diye soruyorum ama bakiyorumki yine ben devam ediyorum cümlelerime |
Alıntı:
sizin sormak istediğiniz soru varsa alabilirim |
Size o kadar kanıt sundum ki ama kabul etmemek için direniyorsunuz.Ayrıca kader ve kazaya inanmamakla ateistler tam bir bunalım eşiğindedirler.Dünyada herşey bizim istediğimiz yönde gitmeyebilir ki bu başarısızlıklar ve kayıpları biz kader ve kazaya bağlarız ama ateistler neye bağlarlar? Ya da sadece kendi başarısızlıklarının suçunu kendilerinde aramazlar mı? Bu ağır yükü nasıl taşırlar?Ama biz başka bir gücün bizim irademizin haricinde bizden daha büyük iradesine güvendiğimiz için rahatız. |
Alıntı:
Müslümanların mı kuralları yok,inanın bana inanan en avam bir müslüman bile en havas bir gayrimüslümden daha ahlaklıdır. |
Alıntı:
kanıtlarınız size göre yeterli..tıpkı benimkiler gibi..insan düşündüğü doğrular doğrultusunda doğrudur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Neden takiye yapıyorsunuz?Neden kendiniz gibi olmuyorsunuz?Bir müslüman gibi görünüp kendi fikirlerinizi aklınızca empoze etmeye çalışıyorsunuz.Şu çamur attığınız müslümanlar kadar olamıyosunuz işte,ahlaklı olup inanç sisteminizi söyleyebilirsiniz ve ayrıca güven demiştim en başta ve bunda da sonuna kadar haklı çıktım. |
Alıntı:
|
siz kendi otobiyografinizi görüyosunuz sanırım yazdıklarınızda..cok güven sahibisiniz ya olduğunuz yerdesiniz yada hayal kırıklıklarınızın odak noktası cümlelerinizin sonundaki nokta..kendim gibi olmam demek sizin gibi düşünmem demektir..kötüyü görmeden iyinin kıymetini nasıl anlayacağım veya bunun asıl kıymet olduğunu nasıl idrak etmem gerekir..şu dediğiniz kişiler gibi olmaktansa en sağlamından ateist olmayı yeğlerim..şu saygıdeğer safinaz.. |
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:45 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük