![]() |
--->: Diyaloğu emreden Ayetler (2): Ankebut,46 Alıntı:
Acaba diyorum,Sizin aldiginiz meyvalardan yaptiginiz kardan onlar neler kazandi dersiniz?Zaten Allahta diyorya SEYTAN Insanlari ALLAH ile aldatir,tabiki herkes diyorki ALLAH rizasi icin.Hainin masasinda onlara boca taviz vererek hani diyor ya Papa misyoner olarak giremedigimiz ülkelere karsi ne yazikki kapimiza kadar geliyorlar artik...Hemde bu HOSGÖRÜ timsali diyalogcularin sayesinde..Allah Razimi acaba... |
--->: Diyaloğu emreden Ayetler (2): Ankebut,46 Sanirim kendi kendinize konusuyorsunuz:) Varsa bir delil gösterin diyorum. Varmi yok. E bu böyle olurda amanin söyle olurda demenin ne manasi var. Bizim aldigimiz meyva yoktur islama kazandirilmis insanlar vardir gaye Allah rizasidir. Cürük meyva dahi olsa biz agaci budamayiz cürük meyvayi alir atariz. |
Sevgi deger Kerim siz yazilari bastan okumuyorsunuz daha dün Sayin Führer devamli ayni konudaki yazidan alinti yapiyorsun diye serseniste bulundu simdi almiyoruz inan senin okuman icin yukari diye bahsediyoruz ama ne gezer.Her neyse siz cürük meyveye devam biz Kurana tabilige aramizdakine Allah mutlaka hükmünü gösterecektir tek duamiz Insallah Müslümanlar bu dehsetli SEYTANI plandan en az zararla cikar... |
--->: Diyaloğu emreden Ayetler (2): Ankebut,46 Egerki bu isin icinde Allah rizasi yoksa tüm bu hizmet icindeki insanlarin tek duasi vardir Allah bu hizmeti kahretsin yok etsin. Selametle |
Benim su an bu isin icindeki binlerce müslümanin samimiyetinde süphem yok ama gercekler görülmelidir insanlar neye hizmet ettiklerini iyi bilmelidirki yarin benim haberim yok diyemesin diye bir sekilde sizlere böyle anlatilir ama anlarsaniz.Duaniza amin(Diyalog taraftari gibi algilanmayayim diye) demiyorum ama Insallah diyorum... |
--->: Diyaloğu emreden Ayetler (2): Ankebut,46 Dinler arasi diyalog diye bişey olamaz çünkü tek din islamdir. |
--->: Diyaloğu emreden Ayetler (2): Ankebut,46 Hak din islamdir buna ragmen dinler vardir. Kuran böyle der. |
Allah katinda din ISLAMDIR bunun disindakiler Sapikliktir...Cünki ayetle sabittirki Islamin disinda din kabul degildir ve hepsi gercegin disindadir ve sapiktir... |
--->: Diyaloğu emreden Ayetler (2): Ankebut,46 Kuranda bu din diye gecer. Lekum dinikum veliyyedin. Buradaki de sanirim yeterlidir. |
(Âl-i imran: 85) “Bugün size dininizi kemale erdirdim, üzerinizdeki nimetimi tamamladım ve size din olarak İslâm’ı beğendim.” buyuruyor. (Maide: 3) kabul olmayan din din degildir.. İşte O, sizin gerçek Rabbiniz olan Allah'tır. Hak'tan sonra sadece sapıklık vardır. O halde nasıl oluyor da (Hak'tan) döndürülüyorsunuz? (Yunus: 32) Sapikliktir.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:40 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük