![]() |
galiba öyle olurdu neyse bende oynamiyorum aynen öyle yatacagim bende yarin gelen arkadaslar devam eder insallah sesi duyduksan sonra önce hizli adimlarla sonralari kosarak nefes nefese eve geldim kapiyi hizlica örtüyordummm............. |
ki kapı kapanmıyor...olamaz... |
:sirit: olamaz korkutan ölürken birde lambalar kesildi, estraf karanlik .................. |
elektriklerin kesilmesiyle korkum iki kat daha artmışken yaklaşan araba sesiyle irkildim.. |
ve ardından bir korna sesi duydum,sipariş ettiğim pizzanın geldiğini sandım ve kapıya doğru yöneldim... ama... çok pis saçmalarım :) |
Uyumak üzereyken ne pizzası führer kardeşim.:) ..... Birden aklıma silahım geldi. Pizzacı olmayacağına emin olmuştum çünkü saat çok geçti. Araba kontağı kapatmıştıki bende yatak odamdaki silahıma ulşamıştım. Derken kapı gıcırdadı.. selametle.. |
kapının arkasına saklandım ve odaya doğru gelmesini bekledim.. |
bide ne göreyim içeri giren spiderman miş korna sesini duyunca birinin yardıma ihtiyacı var sanıp çıkmış gelmiş... neyse bende dedim lan spiderman sen miydin Allah canını almasın gorkuttun lan beni dedim... şaka... şaka...:):) devamı şöyle olsa gerek: yavaş adımlarla odaya biri girdi elimdeki dededen kalma tek kırma tüfeğe sıkı sıkı sarılmıştım... ve birden kapının arkasından fırladım... korkudan bayıldı ve elindeki tencere yere düştü... hemen çekmecedeki el fenerini alıp geldim ve suratına baktım bide kimi göreyim anneannem bana bi tencere dolma getirmiş...:) |
führer tebrikler yani tek kelimeyle mükemmeldi.. |
e hadi devam ettirin bitmesin burada :) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:38 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük