![]() |
aslımıza yakışır uslup ile hitap etmek en güzeli elbette. güzel konuşmak da isim -künye- takmakda sünnettir efendim. üstad altraum, führer hocam....ehli muhakeme :) latife bi yana, yukarıdaki yazıların çoğunda üzücü noktalar dikkatimi çekti.en titiz davrandığım noktalarda taviz vermemek.bununla alakalı çok hoş bir hikaye var..inşAllah bulup sizinle paylaşırım . |
Ben yine limon sıkayım...Bu ne yahu,arada küfür bile var..Hem nasreddin hoca büyük bir alimdir,onun adına böyle şeyler anlatmak günahtır... |
Ben o ücüncü mesaji görmemistim sayenizde görmüs oldum. Sizin gördüklerinizi bizim göremeyecegimizden dolayi Üye avatarlarinin altindaki su tusla bize bildirebilirsiniz http://www.muhakeme.net/designs/harm...ons/report.gif. |
--->: Türk Olmanın Getirdikleri Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
hele yolun ortasından yürüyüp de sürücüye el kol hareketi.. ayıp ayıp Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
--->: Türk Olmanın Getirdikleri ben aslinda hic birini kullanmam birazcik arkadasim ve kardesim duruma göre. ama hic hoslanmadigim kelime ise LAN. ben bazi bayanlardada duyoyorum "lan" diye hitap seklini hic yakistiramiyorum. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:56 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük