![]() |
Karı-Koca :) Koca eve zil zurna sarhos girer ve karisina bakarak: Ne kadar çirkin oldugunu biliyor musun? -Sen de pis ve sarhoşsun diye cevap verir karisi. -Iyi de benimki sabaha geçecek!... ----------------------------------------------- Kadin Kocasina : - Uzun zamandan beri bana sicak bir kelime söylemedin. - Cehennem'de yanasin. ----------------------------------------------- Eve zamanindan erken donen koca karisini yatakta arkadaslarindan biri ile yakalar. Adam hiç bozuntuya vermeden ve sogukkanlilikla silahini çeker ve arkadasini vurur. Kadin yatakta söyle dogrulur: - Bak bu sekilde davranmaya devam edersen hiç arkadasin kalmayacak. ----------------------------------------------- Yeni evli çift balayindan dönerler ve kadin kocasina: - 3 tane nur topu gibi evladimiz olacak der. - Iyi de nerden biliyorsun. Kendileri annemin evinde bekliyorlar.. ----------------------------------------------- Iki erkek bir lokantada oturmus pencereden bakiyorlardi, biri : -Karsidan karsiya gecen su iki kadini görüyor musun; biri karim digeri ise metresimdir -Allah sana uzun ömürler versin simdi ben de aynisini söyleyecektim... !! ----------------------------------------------- Kadin aynada vücudunu seyrediyordu. Esine: -''görüntümü igrenç buluyorum, yasli,burusuk. Bir iltifata ihtiyacim var." Esi : ''gözlerin iyi görüyor'' ----------------------------------------------- ''Yarin 30. evlilik yildönümümüz,bunu kutlamak için koyunu kesebiliriz.' ''Niçin?diye sorar esi.. ''Onun suçu degil ki.....'' ----------------------------------------------- ''Sadakatin tanimi nedir ?'' ''Firsat yoklugu.'' ----------------------------------------------- Adam yaninda oturan kadina fisildar: ''Sampanya sizi güzellestiriyor'' ''Bir kadeh dahi içmedim.'' ''Ama ben onuncu kadehimdeyim...... |
Alıntı:
|
Iki erkek bir lokantada oturmus pencereden bakiyorlardi, biri : -Karsidan karsiya gecen su iki kadini görüyor musun; biri karim digeri ise metresimdir -Allah sana uzun ömürler versin simdi ben de aynisini söyleyecektim... !! BEN DE BUNLARA YAZIKLAR OLSUN DİYECEKTİM. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:21 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük