![]() |
Parayı Bul.... Alptraum ve Führer'in kutularının birisinin içinde 500.000 YTL'lik para var. Alptraum'un kutusunun üstünde "Führer'in kutusunun üstündeki yazı kısmen yanlıştır ve para Führer'in kutusundadır" yazar. Führer'in kutusunun üstünde ise "Alptraum'un kutusunun üstündeki yazı kısmen doğrudur ve para Führer'in kutusundadır"yazar. Bu verilenlere göre para hangi kutudadır? |
bu kısmen doğru ve kısmen yanlış olayı nasıl oluyor anlamadım ama para bende gibi görünüyor :) |
Alıntı:
Cevap bu değil.:lex: |
Alıntı:
ALPTRAUM'UN KUTUSUNDAKİ YAZININ DOĞRULUK PAYI "PARA FÜHRER'İN KUTUSUNDADIR." FÜHRER'İN KUTUSUNDAKİ YAZININ DOĞRULUK PAYI "ALPTRAUM'UN KUTUSUNUN ÜSTÜNDEKİ YAZI KISMEN DOĞRUDUR." İKİSİNİ BİRLEŞTİRİNCE PARANIN FÜHRER'DE OLDUĞU KANISINA VARDIR. ASLINDAKİ KAFAMDAKİLERİ CÜMLEYE TAM OLARAK DÖKEMEDİM. |
hem alptraumda hem führer de diyeyim:) Ikisininde kutularinda vardir:) |
Alıntı:
|
Tebrik yokmu hani alkis:)) |
Alıntı:
|
Neden herkesi kendiniz gibi düsünmeyin kendiniz kadar kalirsiniz:)) Yok inaninki arastirmadim soru basit ahanda iki tane soruyu bilebildim bir cemil ve bir de bu :) Bildiklerimi yaziyorum |
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:05 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük