![]() |
AKP Kapatılırsa Gazete Başlıkları Ne Olur? Bulvar: AKP kapandı, Julia açıldı! Vakit: İşte o üyeler Fanatik: Tayyip Erdoğan yeni partiyle prensipte anlaştı Hürriyet: Gelin itiraf edelim, laiklik tehlike altındaydı... Radikal: Edison da rahatladı Türk milleti de Star: E şimdi bize ne olacak? Zaman: AKP kapatılıyor haberi yalan çıktı Pc world: Bu parti geçersiz İslam yürüttü kapatılacak Sabah: Kapattık gidiyoruz Cumhuriyet: Bugün bayram erken kalkın çocuklar Zaman: Durmak yok ağlamaya devam Fotomaç: Yargıdan laik çalım! Yeniçağ: Ya DTP? |
Zaman gazetesine torpil geçilmiş, bir güne 2 manşet hakkı verilmiş; )) selametle.. |
Asil milli gazeteye torpil gecilmis Yazmamislar bile halbuki bu konuya tam yakisacak cümleler oradan gelirdi bence milli gazete ve akp cok severler birbirlerini:)) |
Alıntı:
Aslında "Zaman" gazetesi için üç başlık vardı,bir tanesi hoşuma gitmedi ve ben ona torpil geçip buraya aktarmadım.:hoho: Nede olsa "Gerçekler Zamanla anlaşılır":) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
........ selametle.. |
Alıntı:
Sizi mi kıracağım?İşte o başlık:hoho: Zaman: Işıklar sönmeyecek lo! Selametle Efendim:) |
--->: AKP Kapatılırsa Gazete Başlıkları Ne Olur? Güncelliyorum:) Ben de zamanında ne güzel konular açarmışım,hey gidi günler hey... |
--->: AKP Kapatılırsa Gazete Başlıkları Ne Olur? Evet aktifdin. Cok sayida yararli konuya imzani attin hala atiyorsun. |
--->: AKP Kapatılırsa Gazete Başlıkları Ne Olur? Bakın şuanda yaptığınız hakaret, moderator konuyu açmanıza nasıl izin verdiyse? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:44 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük