kolbastı :-), (mizah) |
|
Hakkaten bu adamlar manyak oynuyo :)) kedilerde öyle :) |
selam ben hemen kolbasti ogrenmem lazim bana yardim edebilirmisiniz |
Videolarimiz var onlar yardimci olmadimi:?:) |
Kolbasti Kolbasti oyunu nu nasil ögrenebilirim? Izledigim videolarda cok hizli oynuyorlar hep karistiriyorum. Bana nasil adim atacagimi anlatabilen veya resimli anlatim verebilen varmi? Simdiden tesekkürler.:cicek01221: |
kendini ritme ver gerisi gelir. ayak hareketlerine dikkat et yoksa düşebilirsin. |
Kolbasti Acikcasi ben ritme adepte oluyorum ama yinede beceremiyorum. bir türlü ayaklarimi oyuna göre hareket ettiremiyorum ve ziplayamiyorum.:mad0233: |
slm bende kolbasti oununu oyniyemiyodum inat etti simdi çok gzl oynuyorum walla çostuk ça çosuyorum :)):)) bol sans walla cok zor isiniz:):):):) |
slm kolbastı nasıl oynanıya bana hareketleri anlatabilecek biri varmı izledigim videolarda cok hızlıar ayak uyduramıyorum ne olur acilen ögrenmem lasım xxxxxxxx şimdiden tesekkürler |
abi nerde resimlianlatım |
Sayin yabangülü konuyu zaten eglence-mizah bölümüne acmis. E durum böyle olunca baslikta mizah oluyor.Ama kolbasti konusunda 1700 kisiyi geckin kisi ziyaret etmis bu konuyu. Vay be demekki kolbasti bu kadar ünlendi:) |
offffffffff şu oyunu bi ögrenebilsem:D |
hani ya resimli anlatılım felan diyolar dı dalga mı gecyosunuz biz le allah allah adamlara bak ya sopalık |
Alıntı:
http://www.muhakeme.net/forum/forumr...izbizqm5-1.gif ÇETEYİZ BİZ ÇETEYİZ;GÜLÜMSEMEYENİ KESERİZ:) (muhakeme halkı biraz düzgün konuş) |
bu kol basti hangi yorenin oyunu |
yaf resimli anlatım dediniz girdim üye oldum çıka çıka iki kedi çıktı karşıma ne biçim site yhaa |
@bda konu ''eğlence-mizah'' bölümünde olunca gayet normal :) |
merhaba kolbastı öğrenmem lazım acil yardım edin nasıl öğrenebilirim:( |
Alıntı:
saygilarimla |
yaa teşekkürler yabangülü güzel bi resim hakikatten makara bişey ellerine sağlık.... |
al işde forum üye olduk sadece tuzak rsimli anlatımmış... |
Basliga dikkat ederseniz mizah yaziyor |
ben zaten sinirliyim bugunlerde o arkadasa birsey demiyorum alptraum kardesim demis birseyler o yeter :) |
Dalga mı geçmişler "acil öğrenmem lazım" diye sanki ölüm kalım meselesi,herkes aynı şeyi yazmış:) |
e acil demişler...hani çok hızlı atıyolar ayakları felan ondan mı ?:hoho: ilk defa seyrettim....bakın bakalım bu mudur?:fikir01112: fakat eğlenceli imiş...misket gibi...beceride istiyo hani:) Video - kol bastı ferdi - Video - Kol bastı 2 - |
Yine mi bizim oralılarla uğraşıyosunuz... :) |
--->: kolbastı :-), (mizah) Alıntı:
tevafuken gördüm; bu linkte ''Imam-i Gazali Zikrullahin fazileti '' videosu var. sanırım bir yanlışlık olmuş. yetkili arkadaşların bilgisine. |
--->: kolbastı :-), (mizah) Evet, cünkü önceki video scriptimizi sifirlamistik ve dolayisiyla o verilen url de farkli bir video bulunuyor su an. Ama ne tevafuk degil mi:D |
--->: kolbastı :-), (mizah) Alıntı:
|
--->: kolbastı :-), (mizah) Baen kolbasti öğrenmek istiyirim |
--->: kolbastı :-), (mizah) :mad0233::17::474::hoho::afro0121::oKARDEŞİM HOPTEK HOPTEK OYNAYIN GERİSİ GELİR ZATEN:clap: |
--->: kolbastı :-), (mizah) ben azeriyim ama bu kolbastiyi ogrenmek istiyorum hemde cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk video izlemekden biktim yavas gosterinde anlayalim |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:34 . |
2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük