![]() |
kıslar maç yaparsa ne olur?? Top kale çizgisine paralel bir şekilde, yuvarlanarak sağdan geliyor. Ceza alanında 1 kız var. Kaleye yarım metre var. Vursa gol olacak. Herkes bağırıyor: "Vur,vur,vuuuurrr!!" diye. Kızın cevabı: "E top durmuyor ki vurayım!" Bi ara bi takım topu ceza alanına kadar getirmeyi başardı (Nasıl olduysa). Topa vurdular. Rakip takımın oyuncusu topu eline aldı veeee, -Tamam, tamam tuttum, dedi. -Düüüüüüüüt! Penaltı. -N'oldu yaaa?? -Topu eline aldın. -E Aynur'da alıyo ama?!! -Aynur kaleci akıllım. -?!?!!!!! Top Fatma'da. E tabii herkes topu almak için Fatma'ya saldırıyor. Fatma'nın tepkisi: -Ya siz niye hep ben topu aldığımda saldırıyorsunuz bana yaaa?!!! Erol hakemdir. Oyuncu Selin, Erol'un sevgilisidir. Maç sırasında Selin, Erol'a yaklaşır ve yavaşça: -Şu Yasemin'i oyundan atsana. -Atamam. -Niye? -E kız kuraldışı bişii yapmadı ki! -offfffff -Ne!!? -At şunu yaaa.... -Ya kızı durup dururken niye atayım? -Koşarken at! -??!!!!! . . 3 dakika sonra . . -Ne zaman atacan? -Ya tamam sen git Yasemin'in yanına, yap faulü, çamura yat sonra. -Burası hep halı ama? -Offfff of! -Nee? -Ya defol git yaaa!! -Sen bana nasıl..... -Düüüüüüt! Kırmızı kart. Bu olaydan daha önce Selin bi gol atar (Nasıl olduysa?) Tüm takım arkadaşları Selin'e doğru koşarken, Selin sevgilisi Erol'a (Hakeme) doğru koşar, boynuna sarılır vee... -Yuppiiii!!! Aşkım gol yaptım. -Tamam da ben hakemim ama. -Eee! Gol diil mi? -Yaa, gol de tamam git şimdi. -Niye? -Yaa, şike sayarlar. -Şike ne ?!!!! -Off. Tamam, hadi geç yerine. -?!!!!!!! |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:35 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük