![]() |
Alçakgönüllü Kızın Şiiri:) Bir yarim olsun esmer yakışıklı Çok şey istemem boyu 1.80 olsun Fazla zengin olmasın umrumda değil Yeter ki 50 milyarı olsun Mesleğe etikete önem vermem İster mühendis ister doktor olsun Düğünümüzde fazla görkem istemem Yeter ki nikahımız Hilton'da olsun Nerede olursa olsun otururum ben Minicik üç katlı köşküm olsun Evimde erkeğimin sözü geçsin Yeter ki benimde müsaadem olsun . |
Hakkaten güldürdü :):):):) Bir siirde erkege göre ben uyduracam yakinda insallah |
Alıntı:
Ne kadar yakında mesela?Cidden bu şiiri merak ettim... |
Yakinda yakinda insallah :)) |
Maaşallah ne diyelim Allah sahibine bağışlasın |
@numan kardeş.. amin.. alptraum, bekliyoruz bakalım..: )) selametle.. |
Aslında bu biraz espirili olmuş ama genellikle kızlar az çok bu kriterleri arıyorlar.:)):)):)) |
Alıntı:
para hariç hepsi tutuyor:) yırttık o zaman:)) |
Alıntı:
İyide zaten alçakgönüllü kızın aradığı kriterlerin hemenhemen hepsi para üzerine.:hoho: |
Alıntı:
Bir yarim olsun esmer yakışıklı demiş elimizde mevcut:) Çok şey istemem boyu 1.80 olsun demiş oda mevcut:) Fazla zengin olmasın umrumda değil Yeter ki 50 milyarı olsun Mesleğe etikete önem vermem İster mühendis ister doktor olsun demiş ehh buda tutuyo:) Düğünümüzde fazla görkem istemem Yeter ki nikahımız Hilton'da olsun demiş problem değil hiltonuda ayarlarız:) Nerede olursa olsun otururum ben Minicik üç katlı köşküm olsun Evimde erkeğimin sözü geçsin Yeter ki benimde müsaadem olsun eee geriye ne kaldı biraz kılıbıklık para &ev :)):)):)) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:07 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük