![]() |
Dolmuş muhabbeti (ben almıyayım:):) > > Şoför bey mübarek bi yerde inebilir miyim? > > -Şu ilerdeki caminin önünde bırakayım teyze seni... > >................. > > > > Oğlum bu Eminönü'nden geçer mi? > > - Yok teyze biz Taksime çıkıyoruz - Hah tamam oğlum siz gidin ben > > gelmeyeceğim. > > > > ............................ > > > > Yolcu: > > - Abi heykel'e çıkıyo mu? Şoför: > > -Yok abi, yanından geçiyo. > > .......................... > > > > Arkadaki aksi teyze öndeki uzun saçlı delikanlıya seslenir: > > -Kızım şurdan bir kişi uzatır mısın? - Ben kız değilim!!! > > -Amaaaan ne bileyim kızmısın dulmusun, uzat işte!! > > > > .......................... > > Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı > > aklıma > > gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi. > > Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp, > > - 'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, 'Abi bu > > Bakırköy'e gider' diye cevap verdi! > > İşte o an benim ve şoförün bittiği andı > > > > .................. > > > > Mükemmel bir yerde inebilir miyim? Yolcunun kafası karışık sanırım, > > kendisi de dolmuştakilerle güler söylediğine > > Şöför kadını indirirken: > > - Buyrun size layık değil ama! > > > > ................... > > Yolcu musait bi yerde inmek ister ama dili surcer; > > Musait bi yerde iner misiniz? > > -Şoför : > > - Niye sen mi kullancan > > > > ......................... > > Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle Taksim'e dogru gidiyoruz. Adamın biri > > Beşiktaş > > dolaylarında gayet aceleci bir tavırla Kaptan orta kapıyı rica > >edebilir > > miyim?? Bizim şoför olaya hakim: > > - Tabi abi ayıp ettin. al götür senden kıymetli mi > > > > .......................... > > İstanbul' da, çok sıcak bir günde,dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle > > -"Şöfeer bey klimayı acar mısınız cok sıcak olduu" demisti. > > Pala bıyıkl şoför amca teyzeyi bi süre süzdükten sonra, kapıyı açıp > > açıp > > kapatmaya başladı > > ......................... > > > > İstanbul'dayız ..Dolmuşa bindik, dolmuş doldu,tam kalkıcak, elemanın > > biri > > açtı kapıyı, > > içerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4 ... Eleman hala > > bir umut sordu: - "Kaptan, yer var mi?". > > Şoför de arkasını dönüp cevap verdi: > > - "Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım" > > ............................ > > > > Pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi. > > Tam o anda kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş > > minibüse > > bindi. Birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı > > Çocuklardan biri şoföre parayı uzattı: > > - Abi bir öğrenci bir de hayvan alır mısın????? (alinti) |
--->: Dolmuş muhabbeti (ben almıyayım:):) :clap: :) :) :) |
--->: Dolmuş muhabbeti (ben almıyayım:):) :Elinize_Saglik01: hepsi çok komik :p |
--->: Dolmuş muhabbeti (ben almıyayım:):) Bekke/m çok hoştu yahu :zzccon: |
--->: Dolmuş muhabbeti (ben almıyayım:):) elleriniz3e sağlık çok komikti |
--->: Dolmuş muhabbeti (ben almıyayım:):) İlginç vede güzel teşekkürler. |
--->: Dolmuş muhabbeti (ben almıyayım:):) Mükemmel bir yerde inebilir miyim? Yolcunun kafası karışık sanırım, > > kendisi de dolmuştakilerle güler söylediğine > > Şöför kadını indirirken: > > - Buyrun size layık değil ama!:):) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:29 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük