![]() |
--->: Sinir Edici Bir Oyun....buyrun bakalım hakkaten sinir bozucuu :sad0121: iyice strese soktu bu oyun benii http://www.tevhidyolu.net/forum/images/smilies/hih.gif oynamıcamm :y02: |
--->: Sinir Edici Bir Oyun....buyrun bakalım valla kendi rekorumu kendimde kıramadım en fazla 22 yapabiliyorum 28 nasıl yaptım anlamadım acaba diyorum öyle görmek istediğim için mi 28 gördüm halüsilasyon görmüş olabilirim |
--->: Sinir Edici Bir Oyun....buyrun bakalım hmm..mşlh mşlh ben daha sana ulaşamadım ama çok da oynamadım ...yoğunum,biraz sakinleşince evelallah...bir rekor denemesi yapıcam:) rekorunu egale etmeye kalkma bence...kupa senin altun:) 22 de iyi rakam:) |
--->: Sinir Edici Bir Oyun....buyrun bakalım 27 yaptım(yanlız bende cık oynamıyorum....) |
--->: Sinir Edici Bir Oyun....buyrun bakalım 20 sn. BU gecenin ilk rekoru..Gün gün 28 sn.'yi geçeceğim inş. :) İkinci yarısında bakalım, ne olacak. selametle.. |
--->: Sinir Edici Bir Oyun....buyrun bakalım 22 sn. Bu gecenin 2. rekoru..28 sn az kaldı.. :) selametle.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:23 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük