Işıkları açmadığın için memnun musun? İngiltere'de okuyan iki Türk kızı yurttta aynı odada kalıyorlarmış. Bir gece kizlardan biri arkadaşının evine ders çalışmak için gidecekmiş. Diğer kızla vedalaşıp çıkmış ama daha yurttan 100 metre falan uzaklaşmış ki ders kitaplarından birini unuttuğunu farketmiş. Odaya geri dönmüş tabiyatıyla. Kapıyı açtığında ışıkların kapalı olduğunu görmüş. "Banu yattı heralde" diye düşünüp ayaklarının ucuna basa basa karanlıkta kitabını aramış. Bulamayınca da, "Şimdi kızcağızı rahatsız etmeyim, nasılsa arkadaşımda aynı kitaptan var. İdare ederiz artık" deyip çıkıp gitmiş. Ertesi sabah sınavdan sonra odasına döndüğünde bir de ne görsün! Oda baştan aşağı kan içinde! Arkadaşının vücudu da parçalar halinde oraya buraya dağıtılmış. Duvarda da (muhtemelen kızın kanıyla yazılmış) bir yazı varmış: "Aren't you glad, you didn't turn on the lights?" (Işıkları açmadığın için memnun musun?) |
--->: Işıkları açmadığın için memnun musun? en tuhafından.... minacım neden mizah...:) ben korktum bile:( |
--->: Işıkları açmadığın için memnun musun? Mina resiminle ve yazılarınla hem ilginçsin hemde Gizemlisin. Yoksa bu sitedeki üyeleri tek tek yakalayıp "Testeredeki" gibi denek olarak mı kullanacaksın:) |
--->: Işıkları açmadığın için memnun musun? yok yaa galiba ilğinç olmayı seviyorum :):) yorumlarınız için teşekürler... |
--->: Işıkları açmadığın için memnun musun? hakiketen ürpertici bir yazı yazmışsın:) |
--->: Işıkları açmadığın için memnun musun? İtiraf et ilk kurban hangimiz. En zayıf üyedenmi başlayacaksın:) yani en taze olanlarındanmı? Bak sana tavsiyem safinaz'ı al:brush: o arkadaşımız gerekirse kendini feda etmeye her zaman hazır vede nazırdır(umarım):brush: |
--->: Işıkları açmadığın için memnun musun? aşk olsun ordan kötü birine mi benziyorum?? :):):) |
--->: Işıkları açmadığın için memnun musun? valla ne yalan söyliyim kötü ötesi desek:) yok kötü değilde ürkütücü:( |
--->: Işıkları açmadığın için memnun musun? evet ürkütücü ben arasıra arkadaşların yanına yatıya gidiyorum bi gün bunu anlattım ve sabaha kadar bana kızdılar :):) ben hakikaten kötüyüm galiba :) |
--->: Işıkları açmadığın için memnun musun? Ama böyle yapanlar genelde göründüğünün çok aksine farklı çıkıyorlar aman sende o farklılardan olmayasın?:) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:29 . |
2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük