![]() |
Kadın ve Erkeği Sinirlendirin |
harbidende çok büyük farkmış:) |
süper yaaa... |
Ne yazikki verilen linkte su anda trojan bilgisi oldugu icin link kaldirilmistir. Sayfaya giren kardeslerimin cok özel bilgileri varsa e yakin zamanda bilgisayardaki tüm cookilerinizi silip anti virüs ile bir tarama yapmanizi tavsiye ederim |
Ne virüsü :shocked0121: Eğer öyleyse linki tıklayan arkadaşlarımdan özür dilerim... |
bende görmek isterdim ama virüslüymüş (kısmet değilmiş )genede emeği gecenlere tşk ederim |
Alıntı:
Herkes bilgisayarını taratınca kaç tane virüs kaç tane trojan çıkıyor. Hemen kimse panik olmuyor,bu virüs neymiş böyle aman aman çok dikkatli olalım...:y02: |
kardeşim neden kızıyorsun zaten linki kaldırmışlar |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
Gerekli aciklamayi su sayfadan google tarafindan bulabilirsiniz Google Safe Browsing diagnostic page for www.freewebtown.com Ayrica linkin verilmis olan sitesininden bilgi alabilirsiniz Freewebtown.com • mozillaZine Forums Ayrica bu konuyla alakali taze bilgiyede sahip olabilirsiniz Bê hai d?u freewebtown.com/gaigoitanbinh/index.html - messanger error - BigBlueBall Forums Yine ayrica sunuda belirteyim sayfada virüs gözükmüyor ya da trojan bu biz tarafindan gözükmediginde o sayfanin temiz oldugu anlamina gelmiyor ve ben o sayfanin linkini kendi sahsi zevkimden silmedim birkere neden böyle birsey yapayimki sizleri düsünerek uyarmak istedim ve o sayfanin tümden hepsi bu browser kontrol eden yani zamaninda bizim arsivede bulasmis olan virüs ve hicbirsekilde anti virüsün uyari vermedigi halde zararli siteler kismina alindigindan biliyorum. |
İnternete giren kişi şunu kesinlikle her yerden virüs bulaşma ihtimalini gözönünde bulundurarak girer ve bir antivirüsün bulamadığını diğeri bulabilir.Yani herkesin az çok bilgisayarında virüs vardır...Ki herkesin bilgisayarında çok çok özel olmasına gerek yok özel dosyaları vardır,bilgileri vardır... Bunu o şekilde açıklamanıza gerek yoktu sanki bu linkle herşeyleri deşifre oluyor. Birkere forumlara girince ip lerimiz bile açık açık ortada,bu ip den kalkıp ev adresine kadar bulunabilir o da artık adminin vicdanına kalmış.Kısacası bu virüsle mi öyle tehdit altına girdiler.Kısaca "bilgisayarınızı virüs taramasından geçirseniz iyi olur " diyebilirdiniz. |
safinaz senin eklediğin bişry olduğu için galiba hassas davranıyorsun yoksa ben bişi demedim bakacaktım link kaldırılmıştı bende keşke görebilseydim dedim kırdıysam özürdilerim |
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:58 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük