![]() |
Alıntı:
ya safinaz ne ilginç konu oldu yaa...:)) başlığı bari anLayana yapsaydın,ben gene bi sonuç çıkaramadım ya...:)):511: |
Alıntı:
Sen benim yerime düşünme kardeş. Nerde ineceğimi bırakta ben düşüneyim. Ama belliki senin Muhakemeden sıkıldığın kesin. İstersen yöneticiyle konuşayımda Arkadaşım burdan çok sıkılmış diyeyim(Banlanmak gibi):y02: Not: Aslında seni muhatabım bile almazdım. Ama cevap niteliğinde olsun bu defa. Kelimelerinize biraz dikkat ederseniz çok mutlu olurum kardeşim:rica: |
Alıntı:
aaaaaa,çok ayıp:y02: sadece ufak bir espri yapmıştım,oLmadı böyLe şimcik.:)) bu arada istiyosan konuş yöneticiyLE,banLayabiLirLer.. hiç sorun değiL..:)) NEDEN bukadar sinrLendin dogrusu anLamadım,haydi hayırlısı((: hoşçakaLIn...;) |
Alıntı:
Kızmam ama tepkisizde kalmam. Bir dahaki yorumlarınızda ben değil tüm üyelerde olsa lütfen yazmış olduğunuz kelimeleri dikkatli seçerseniz Sevinirim. Espiriden çok kelimen Olaya damgasını buldu. Sert kayaya çarptın haberin olsun:54: |
Alıntı:
ayy çok korktumm...:afro0121: |
Alıntı:
Artık mevzuyu uzatmanın anlamı yok. Selametle kardeşim:rica: |
Alıntı:
yoo ben çok ciddiydim amcacığım:( sert kayaya çarptın deyince korktum...:hoho: neyse,bencede uzatma! sanada sanal ALEminde başarıLAr...:clap::)) |
:) ben safinazın pembe koyununu ararken,:afro0121:tren geçti .tünele girdi sanırım.:hoho: ne olmuş burada kaza var:mad0233: .ekipleri çağırayım hemen:453:...durun durun :y02:yapmayın..dağılın:rica: alemsiniz vesselam... |
Kaza oldu bitti. Taraflar anlaştı Polisi sokmaya gerek yok:) Birazcık ufak hasar var o kadar. Deği lmi "Ayna" arkadaşım:) |
Alıntı:
:hoho::hoho: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:25 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük