MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Eglence-Mizah-Bulmaca (https://www.muhakeme.net/forum/eglence-mizah-bulmaca/)
-   -   Pembe Koyun (https://www.muhakeme.net/forum/eglence-mizah-bulmaca/10970-pembe-koyun.html)

ayna 10-13-2008 13:58

Alıntı:

N u M a N´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24834)
PEMBE KOYUN :brush::brush::brush:

pembe koyunun trende ne işi var...?
ya safinaz ne ilginç konu oldu yaa...:))
başlığı bari anLayana yapsaydın,ben gene bi sonuç çıkaramadım ya...:)):511:

safer82 10-13-2008 14:06

Alıntı:

ayna´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24860)
maşALLAH,yağcılarda inecek var..:hoho:

Sen benim yerime düşünme kardeş. Nerde ineceğimi bırakta ben düşüneyim. Ama belliki senin Muhakemeden sıkıldığın kesin. İstersen yöneticiyle konuşayımda Arkadaşım burdan çok sıkılmış diyeyim(Banlanmak gibi):y02:

Not: Aslında seni muhatabım bile almazdım. Ama cevap niteliğinde olsun bu defa. Kelimelerinize biraz dikkat ederseniz çok mutlu olurum kardeşim:rica:

ayna 10-13-2008 14:11

Alıntı:

safer82´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24863)
Sen benim yerime düşünme kardeş. Nerde ineceğimi bırakta ben düşüneyim. Ama belliki senin Muhakemeden sıkıldığın kesin. İstersen yöneticiyle konuşayımda Arkadaşım burdan çok sıkılmış diyeyim(Banlanmak gibi):y02:

Not: Aslında seni muhatabım bile almazdım. Ama cevap niteliğinde olsun bu defa. Kelimelerinize biraz dikkat ederseniz çok mutlu olurum kardeşim:rica:

aaaaaa,çok ayıp:y02:
sadece ufak bir espri yapmıştım,oLmadı böyLe şimcik.:))
bu arada istiyosan konuş yöneticiyLE,banLayabiLirLer.. hiç sorun değiL..:))
NEDEN bukadar sinrLendin dogrusu anLamadım,haydi hayırlısı((:

hoşçakaLIn...;)

safer82 10-13-2008 14:22

Alıntı:

ayna´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24865)
aaaaaa,çok ayıp:y02:
sadece ufak bir espri yapmıştım,oLmadı böyLe şimcik.:))
bu arada istiyosan konuş yöneticiyLE,banLayabiLirLer.. hiç sorun değiL..:))
NEDEN bukadar sinrLendin dogrusu anLamadım,haydi hayırlısı((:

hoşçakaLIn...;)

Çok ayıp mı dedin? Bak çok şaşırdım bunu benim mi demem gerekiyordu yoksa seninmi istersen bir düşün bakalım:y02:

Kızmam ama tepkisizde kalmam. Bir dahaki yorumlarınızda ben değil tüm üyelerde olsa lütfen yazmış olduğunuz kelimeleri dikkatli seçerseniz Sevinirim. Espiriden çok kelimen Olaya damgasını buldu. Sert kayaya çarptın haberin olsun:54:

ayna 10-13-2008 14:23

Alıntı:

safer82´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24866)
Çok ayıp mı dedin? Bak çok şaşırdım bunu benim mi demem gerekiyordu yoksa seninmi istersen bir düşün bakalım:y02:

Kızmam ama tepkisizde kalmam. Bir dahaki yorumlarınızda ben değil tüm üyelerde olsa lütfen yazmış olduğunuz kelimeleri dikkatli seçerseniz Sevinirim. Espiriden çok kelimen Olaya damgasını buldu. Sert kayaya çarptın haberin olsun:54:

ayy çok korktumm...:afro0121:

safer82 10-13-2008 14:27

Alıntı:

ayna´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24867)
ayy çok korktumm...:afro0121:

Korkman için söylemedim ki. Belki dedim kapasiten yeterli olur yazdığımı anlamana:afro0121: ama yanılmışım neyse sana kendi küçük dünyanda başarılar:hoho::hoho:

Artık mevzuyu uzatmanın anlamı yok. Selametle kardeşim:rica:

ayna 10-13-2008 14:30

Alıntı:

safer82´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24868)
Korkman için söylemedim ki. Belki dedim kapasiten yeterli olur yazdığımı anlamana:afro0121: ama yanılmışım neyse sana kendi küçük dünyanda başarılar:hoho::hoho:

Artık mevzuyu uzatmanın anlamı yok. Selametle kardeşim:rica:

yoo ben çok ciddiydim amcacığım:( sert kayaya çarptın deyince korktum...:hoho:

neyse,bencede uzatma!
sanada sanal ALEminde başarıLAr...:clap::))

Henna 10-13-2008 15:03

:) ben safinazın pembe koyununu ararken,:afro0121:tren geçti .tünele girdi sanırım.:hoho: ne olmuş burada kaza var:mad0233: .ekipleri çağırayım hemen:453:...durun durun :y02:yapmayın..dağılın:rica:
alemsiniz vesselam...

safer82 10-13-2008 15:07

Kaza oldu bitti. Taraflar anlaştı Polisi sokmaya gerek yok:) Birazcık ufak hasar var o kadar. Deği lmi "Ayna" arkadaşım:)

Henna 10-13-2008 15:12

Alıntı:

safer82´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24882)
Kaza oldu bitti. Taraflar anlaştı Polisi sokmaya gerek yok:) Birazcık ufak hasar var o kadar. Deği lmi "Ayna" arkadaşım:)

:clap::clap::clap:

:hoho::hoho:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:25 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük