![]() |
Mesleğe göre Aşk itirafları Ayakkabıcı : ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı,canım yanıyor ne olur dön.. Bilgisayarcı: açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz.. printerım ol yaz beni yarım yarım.. Kabzımal: mevsimlik sebzeler geldi, hormonsuz domates geldi, kütür kütür salatalık geldi sen gelmez oldunnn... Müzisyen : kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya.. sana feda olsun Kasap: senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni.. sinirlerim ayıklanır sesini duyunca.. ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız.. Avukat:itiraz ediyorum sayın aşkım.....böğrüm müvekkil misali yanmakta sana tutulalı..... Manav- Domates yanaklım....kiraz dudaklım......enginar kılıklım......3 kilosu bir milyonluk bir aşk değil benimki...... Doktor : öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim... hapşur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim Haber Spikeri:Iyi aksamlar..Evdeki telefondan bildiriyorum.Dun aksam beynime ulasan sinyale gore, sana asigim ve seviyorum.Bir dahaki konusmamiza kadar hoscakal Çiftçi : buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli.. gel de aşık olma Benzinci:sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim ben.....petrol rafinerisine döndüm seni seveli..... badigard:seni çok pis döverim benim asabımı bozma.....seviyoz dedik ya.....şimdi kaybol..... |
Alıntı:
|
Alıntı:
:):):) ilginç :):):) |
bencede en güzel ve masum çitfçinin ki olmuş:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Demek benle aynı fikirde olanlar varmış... Şimdi çok sevindim. Nede olsa çiftçinin aşkı çok sade ve masum:clap: |
Alıntı:
Allah böle sevgiden muhafaza etsin cümlemizi :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Başka söze ne hacet... Maşallah bakıyorumda Beyza arkadaşım Performansın süper bir şekilde gelmişsin:hoho::hoho: |
yorumlara baktım da dikkatimi antika adlı üyenin profili çekti. allah aşkına nedir bu böyle. çok gereksiz bi profil..birileri zulum yapıyo sizde gösteriyorsunuz. ve o zalimlerin daha çok mutlu olmasını sağlıyorsunuz. yapmayın lütfen. fotoğraf bile olsa hiç hoş bi manzara değil. biz bunları artık görmek istemiyoruz. mağdursunuz ya da değilsiniz. ama bu fotoğrafı görp de mağdur olan arkadaslarımızın üzülmesine sebep olmayalım inaşallh. |
Alıntı:
hımmm yani hala devam eden bi sorunu gösterme mi diyosunuz??? bişeleri görmezden gelerek mi bu sorunu çözücez! ne resmi koyayım mesela ne tavsiye edersiniz mutlu bi kız resmimi yada gülllük gülistanlık herhangibi resimmi? bu tip olayları canlı canlı o kadar çok yaşayıp dört köşe oluyolarki zevkden, bu resme bakıpda mutlu olmaya ihtiyaçları yok merak etmeyin. bakın mesela siz bu resme bakıp bu zulmün devam ettiğini hatırladınız hatırlamaya ihtiyacımız var unutmamaya ihtiyacımız var. kanıksayan artık yadırgamayan kardeşelrimize hatırlatmak lazım!!! allaha emanet ol kardeşim teşekkürler uyarın için vesselam veddua |
Bilgisayarcı: açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz.. printerım ol yaz beni yarım yarım.. ne güzelde anlatmış beni yav:D:D:D |
Alıntı:
xyzt arkadaşım bakıyorum profilinizde "artık buranın yerlisi" diye yazıyor ama çok acemice yazı yazıyorsunuz gibi. Nasıl mı? Eğer bu konu ile ilgili bir eleştiri yapacaksanız(ki gerek duymuyorum) bunu diğer bölümlerde konu açarak yapabilirsiniz. Orda artık düşüncesini söyleyen söyler. Ama başlığa bakmaksızın eğlence kısmında kalkıp farklı bir konuyu tartışmak kendimce yanlış buldum... Teşekkürler |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:51 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük