Öğrenciler tatile doyamadı   Konuyu açan: Tavanarasi   Ä°lk Mesaj: 02-11-2013 (14:25)   Son Mesaj: 02-11-2013 (14:25)    Cevap: 0    Gösterim: 334  

    02-11-2013

    Öğrenciler tatile doyamadı

    Öğrenciler tatile doyamadı
    Öğrenciler tatile doyamadı

    İlk ve orta dereceli okullarda sona eren yarıyıl tatilinin ardından, bugün eğitim ve öğretimin ikinci dönemine başlandı. Öğrenciler, tatillerinin çok verimli ve güzel geçtiğini belirterek, tatile doyamadıklarını vurguladı.

    İlk ve orta dereceli okullarda sona eren yarıyıl tatilinin ardından, bugün eğitim ve öğretimin ikinci dönemine başlandı. Öğrenciler, tatillerinin çok verimli ve güzel geçtiğini belirterek, tatile doyamadıklarını vurguladı. Birinci dönemi 25 Şubat Cuma günü kapatan öğrenciler için bugün ders zili yeniden çaldı. 14 günlük tatilin ardından sabah okula gelen öğrenciler, tatilin güzel geçtiğini ve okulu özlediklerini belirtti. Erkenden okula gelerek derse başlayan ilkokul öğrenciler, tatilde neler yaptıklarını anlattı.

    Nimra Kızılkaya, ?Okullar açıldı mutluyum. Arkadaşlarımı ve okulumu özledim. Tatilde ödevlerimi bitirip oyun oynadım. Biraz da dinlendim.? dedi.

    Eren Terzi ise ?Tatilde her gün yüzdüm. Ödevlerimi yapıp, yazı okudum. Bugün mutluyum. Sınıfa bir arkadaşımla geldim. Öğretmenim kitabımı açmamı istedi, sonra da derse başladık.? diye duygularını dile getirdi. Sarp Yılmaz ise ?Ben 8 yaşından gün aldım hala 7 yaşındayım. Tatilde bazen oyun oynayıp bazen de yazı yazdım. Futbol oynadım. Tatildeyken arkadaşlarımla oyun oynamayı ve öğretmenimi özledim.? şeklinde konuştu.

    Mavi Asya Güneş de ?Öğretmenlerimi, arkadaşlarımı çok özledim. Tatilim çok güzel geçti. Arkadaşlarımla lunaparka gittik. Trambolinde zıpladık. Derslerimi yapıp televizyon izledim. Annemle gezdik. Annem bana kalem aldı sonra da eve geldik.? Öğrencilerden Ömer İğrek, ?Tatilde babaannemle gittik, dedem bana kalem kutusu aldı. Evde ders de çalıştım. Okulumu da özledim.? ifadelerini kullandı.

    Öte yandan, bugün okullarda dağıtılacak olan okul sütünün bazı okullarda dağıtılmadığı, haftaya dağıtılmasının beklenildiği öğrenildi.

    Â*

    Â*

    Â*

    Kaynak: CÄ°HAN





    Öğrenciler tatile doyamadı Yorumları