Polis adaylarına evlilik ve eş seçimi eğitimi   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 02-08-2013 (14:29)   Son Mesaj: 02-08-2013 (14:29)    Cevap: 0    Gösterim: 324  

    02-08-2013

    Polis adaylarına evlilik ve eş seçimi eğitimi

    Polis adaylarına evlilik ve eş seçimi eğitimi
    Polis adaylarına evlilik ve eş seçimi eğitimi

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sağlık ve Hıfzıssıhha Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kadın ve Aile Sağlığı Merkezinin Psikologları İstanbul'da eğitim gören Polis adaylarına ?Evlilikte İletişim ve Evlilikte Eş Seçimi? eğitimi verdi.

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sağlık ve Hıfzıssıhha Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kadın ve Aile Sağlığı Merkezinin Psikologları İstanbul'da eğitim gören Polis adaylarına ?Evlilikte İletişim ve Evlilikte Eş Seçimi? eğitimi verdi. Polis Adaylarına Evlilik ve Eş Seçimi Eğitimlerine 528 polis adayı katıldı.

    Arnavutköy Polis Meslek Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleşen ve 12. döneme ait polis adaylarının katıldığı eğitimlerde 398 erkek,130 bayan olmak üzere toplam 528 polis adayına ?Evlilikte İletişim, Evlilikte Eş Seçimi? eğitimleri İBB Uzman Psikologları tarafından verildi.

    12.Dönem eğitimine büyük katılım: 528 Polis Adayı

    12.Dönem Eğitime katılan genç polis adaylarına İyi bir evlilikle ilgili öğrenmek istedikleri konular hakkında sunum yapıldı. Soruları ve merak ettikleri İBB Kadın Sağlığı Psikologları tarafından yanıtlandı.

    Genç Polis Adaylarından Âdem Yılancı; "Böyle bir eğitim bizim gibi hayata atılacak genç polisler için mükemmel oldu. Eş seçiminde bilmediğimiz birçok ayrıntıyı öğrendik. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz" dedi.

    Genç Polis adaylarına verilen eğitimde, doğru ve iyi bir evlilik için neler yapılması gerektiği, evlilik ve eş seçimi karar aşamaları, farklı kültürlerden doğan çatışmaların çözümü, evlilikten beklentiler adaylara aktarıldı.

    528 Genç polis adayı verilen eğitimin çok faydalı olduğunu ve bu eğitimleri organize eden İstanbul Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kadın ve Aile Sağlığı Merkezi Psikologlarına teşekkür ettiler.





    Polis adaylarına evlilik ve eş seçimi eğitimi Yorumları