Ustalardan hikaye şöleni   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 04-05-2012 (10:52)   Son Mesaj: 04-05-2012 (10:52)    Cevap: 0    Gösterim: 438  

    04-05-2012

    Ustalardan hikaye şöleni

    Ustalardan hikaye şöleni
    Ustalardan hikaye şöleni

    07 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek ikinci Uluslararası Storytelling Konferansında hikâyeler dile geliyor.

    -Heredot Cevdet Okul Milletinin İnsanlarına Hikaye Anlatacak

    İhlas Koleji"nin düzenlediği 2. Uluslararası Storytelling Konferansı 7 Nisan Cumartesi günü İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü Konferans Salonu"nda yapılacak.

    "Kültürleri ve nesilleri kaynaştırmanın en iyi yolu hikâyeleri kullanmaktır."sloganıyla düzenlenen konferansın bu yılki konukları Andrew Wright, Jan Blake, Godfrey Duncan ve Joe Sabia gibi dünyanın önde gelen storytellerları olurken, konferansın sürpriz konuğu ise ekranların fenomen dizisi Ekmek Teknesi"nde canlandırdığı Herodot Cevdet karakteriyle izleyicinin tiryakisi haline geldiği Hasan Kaçan olacak.

    Kaçan, anlatacağı hikâyelerle Türk kültürünün tanıtımında önemli bir rol oynarken aynı zamanda eğitimde hikâyelerin önemine değinecek.

    İki oturumdan oluşacak konferans için hazırlıklar son aşamaya gelirken konferans sırasında bir çok hikâye kahramanı da İhlas Koleji öğrencileri tarafından canlandırılacak. Büyük bir özenle konferansa hazırlanan İhlas Koleji öğrencileri hiç şüphesiz geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda konferansın en renkli simaları olacaklar.

    Eğitimde hikâyenin öneminin yanı sıra yabancı dil eğitiminde hikâyelerin kullanımı gibi daha bir çok konu da eğitimcilere fikir vermesi beklenen konferans 7 Nisan Cumartesi günü www.storytellingconf.org internet adresinden de canlı olarak izlenebilecek.




    Ustalardan hikaye şöleni Yorumları