MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Düşünce Meclisi (https://www.muhakeme.net/forum/dusunce-meclisi/)
-   -   Kiliçdaroğlu: Görüntüleri yayinlayanlar suç işledi (https://www.muhakeme.net/forum/dusunce-meclisi/15960-kilicdaroglu-goruntuleri-yayinlayanlar-suc-isledi.html)

alptraum 03-27-2009 20:29

Kiliçdaroğlu: Görüntüleri yayinlayanlar suç işledi
 

Kanal B televizyonunda yayınlanan seçim programının reklam arasında yaşanan diyaloglar gündeme bomba gibi düştü.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Kanal B Genel Müdürü Nahit Duru arasındaki skandal diyaloglar, Başkent Üniversitesi'ne bağlı televizyonun seçim politikasını da gözler önüne seriyor.

Şok sözlerin kahramanı Kanal B Genel Müdürü Nahit Duru, görüntülerin internet sitelerinde ve televizyonlarda yayınlanmasının ardından özür diledi. Ancak Duru'nun özür yayınlanan skandal konuşmalarını aratmadı.

Duru'nun söylediklerini sadece onaylamakla yetinen CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise seçim çalışmaları için geldiği Beykoz'da konuyla ilgili soruları cevaplandırdı.

Skandal konuşmalarla ilgili yorum yapmaktan kaçınan Kılıçdaroğlu, görüntüyü yayınlayan medya kuruluşlarının suç işlediğini ileri sürdü. İşte Kılıçdaroğlu’nun ilginç yorumu...

MUHAKEME.NET FORUMU - - KILICDAROGLUNUN ilginc yorumu

kipchak 03-28-2009 05:04

--->: Kiliçdaroğlu: Görüntüleri yayinlayanlar suç işledi
 

''yasadışı yollardan elde edilen bu konuşmamda...'' ne demek tam anlayamadım ama çok komikler gerçekten :)

mhmt 03-29-2009 01:17

--->: Kiliçdaroğlu: Görüntüleri yayinlayanlar suç işledi
 

Bu görüntülerdeki konuşmada geçen Saadet Partisi'ni, sanki bu kumpasın içindeymiş gibi bir ima ile hergün akşam haber bültenlerinde, defalarca sunan ama Çağlayanda toplanan 1 Milyon insanı oraya toplayanın yine Saadet Partisi olduğunu anmaktan geri duran, İslami görünen tv'leri kınıyorum. Yuh size..! Çapsız abidinler. Siz bu konuma getiren kim ?

selametle..


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:50 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük