![]() |
Seni sevmekten ne zaman vazgeçtim... *Kotu gunumde yanimda olmadigin zaman vazgectim. *Canin sıkıldığında benimle paylasmadigini, kirilacak veya tedirgin olacak olsam bile dusuncelerini acikca soylemedigini anladigim zaman vazgectim. *Bana yalan soyledigini anladigim zaman vazgectim. *Gozlerime baktiginda kalbinle bakmadigini ve bana hala soylemedigin seyler oldugunu hissettigimde vazgectim. *Her sabah benimle uyanmak istemedigini, gelecegimizin hicbir yere gitmediğini görünce vazgeçtim *Dusuncelerime ve degerlerime deger vermedigin icin vazgectim. *Agrilarimi dindirecek sicak sevgiyi bana vermediginde vazgectim. *Sadece kendi mutlulugunu ve gelecegini dusunerek beni hice saydigin icin vazgectim. *Tablolarimda artik kendimi mutlu cizemedigim ve tek neden sen oldugun icin vazgectim. *BENCIL OLDUGUN ICIN VAZGECTIM!! *Bunlardan sadece bir tanesi senden vazgecmem icin yeterli degildi, cunku sevgim yuceydi. Ama hepsini dusundugumde senin benden coktan vazgectigini anladim. Bu yüzden ben de senden vazgectim. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:21 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük